God morgon pĂ„ er 🙂

Hur stÄr det till idag?
Hoppas att ni har haft en bra natt oavsett om du har jobbat eller sovit.

Idag stÄr de Äterigen att ta de lugnt pÄ schemat. Feber har gott ner lite men lÄngt ifrÄn helt som jag önskar.
Men det Àr bÀttre Àn inget.

MÄste fÄ dela med mig av 2 program som jag har hittat som finns till datorn.

Har du som jag skrivsvÄrigheter? DÄ sÄg jag att Google Chrome.
AppWriter Cloud Àr ett tillÀgg som jag kan ha pÄ min dator. Detta gör att jag fÄr upp ordval men Àven rÀttstavade ord.
Vilket gör att mitt skrivande ser mer professionellt ut Àn vad jag kanske hade kunnat fÄ det att göra med en massa fel.

Den har Àven att datorn kan lÀsa upp ordet för dig. Det bÀsta med den Àr att den visar mig hur jag kan pÄbörja en mening med andra ord.
SÄ istÀllet för att jag ska skriva samma menings början sÄ lÀgger den fram flera förslag och detta gör att jag kan sjÀlv sÀga eller lÀsa de tyst i huvudet sÄ  jag kan hitta rÀtt ord.

Den andra programmet som jag har hittat kan jag bÄde ha pÄ mobilen och pÄ datorn.
Appen pÄ mobilen heter Seo Check. Vet inte om den finns dÀr IOS baserade system med pÄ Android baserade system finns det.
För datorn sÄ kan du bli medlem hÀr sÄ fÄr du vet hur din hemsida mÄr och om du behöver Àndra nÄgot.
Den Àr jÀtte bra.

5 fakta som du inte visste om mig.

HĂ€r fĂ„r du 5 fakta om mig som du kanske inte redan visste om mig 🙂

  • Jag har total fobi och hatar nĂ€r folk smaskar. Hos Ă€ldre oavsett om de Ă€r privat eller inom jobbet. Men hos barn aldrig. SĂ„ mina barn fĂ„r höra de redan nĂ€r dom behöver fĂ„ kontroll över sin kropp sĂ„ mellan 3 Ă„rs Ă„lder börjar vi lĂ€ra dom att inte smaska. ALDRIG. De Ă€r sĂ„ vidrigt. De kan jag acceptera lĂ€ttare.
  • Jag har insekts fobi. Allt som Ă€r insekter eller kryp har jag fobi för. Vissa mer Ă€n andra. Jag fĂ„r inte panik och vill döda dom. Men de kĂ€nns som att dom kryper pĂ„ hela kroppen och ska Ă€ta upp mig. Vilket inte Ă€r en skön kĂ€nsla alls kan jag sĂ€ga.
  • Jag Ă€lskar hand arbete. AlltsĂ„ frĂ„n att vira till att mĂ„la. Att jobba med hĂ€nderna Ă€r rogivande för mig men de Ă€r Ă€ven vĂ€ldigt avslappnande. Fotografering Ă€r en av dom sakerna jag Ă€lskar att göra och de kommer naturligt för mig.
  • Jag Ă€r pedant, perfektionist. Sakerna ska vara pĂ„ sin plats och de ska vara noga stĂ€dat. Med detta Ă€r jag vĂ€ldigt rĂ€ttvisa, rak och Ă€rlig. Jag Ă€r noga med att följa regler och upprĂ€tthĂ„lla tex lagen. Detta gör att jag inte accepterar hur chefer och andra ”högra stĂ€llda i arbetslaget” beter sig.

5 Fakta om mig

Dagens frÄga.

Hur börjar du din morgon?

SjÀlv börjar jag morgonen med en macka och en kopp te.
Te Àr min svaghet, sÄ som nÄgon som dricker kaffe.

5 Fakta om mig

Madde

En mamma som skriver om förĂ€ldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag Ă€r. HĂ€r fĂ„r du följa med hur min vardag Ă€r och hur mina NPF-diagnoser pĂ„verkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Perfekt med sĂ„dana stavningsprogram, för det behöver man, man missar felstavning och sĂ„dant emellanĂ„t. Är det hĂ€r WordPress eller vart bloggar du nu?

  2. SÄdana program tror jag att mÄnga som skriver och Àr aktiva med inlÀgg och texter pÄ nÀtet skulle behöva dÄ det ofta brister i lÀsbarheten. Jag gillar ocksÄ att skapa med hÀnderna sedan kanske sticka och virka inte Àr min grej

Kommentera

%d bloggare gillar detta: