In skolning och jag är trött

God kväll underbara läsare.

Idag hade loppas sin inskolning på dagis. Enligt fröken började den imorgon men hon sa till mig att den började idag haha.
Men men sak samma. De gick bra när vi var där. Hon gick med kompisarna ut. Imorgon ska vi vara där halv 10. Så de blir lite senare imorgon än idag.

Men dom vill gärna dra ut på inskolningen fast jag märker på loppan att de går jätte bra. Så vi får väl se hur det går imorgon. Men som de är nu går det bra haha.
In skolning och jag är trött.

Helt slut

Jag är helt mentalt dränerad och ska jag vara ärlig har jag ALDRIG längtat efter skolan så mycket som jag gör nu. Jag vill att den ska börja nu nu nu.
Men den börjar på måndag så om en vecka och de är bra de. Jag känner att dom rutinerna jag hade när jag gick i skolan i våras var bra för mig.

Så vill bara att skolan börjar och allt kommer på plats igen. Nu när båda barnen är här i området med skolan och dagis så kommer vi inte behöva gå hemma ifrån kl 6 på morgonen. Min lektion börjar halv 9 så senast kl 8 måste dom lämnas på skolan och dagis. Jag slutar senast kl 16 så jag kan hämta dom halv 5. Då har jag hämtat båda utan problem. Sen hem och göra mat om jag inte har de i ugnen på svag varme när jag hämtar dom. Jag kan jo laga mat samtidigt som jag har lektion eller som jag pluggar då jag kan göra de samtidigt.

In skolning och jag är trött

Fick mer information.

Idag började en kvinna skriva till mig. Hon har varit tillsammans med manen som hade Simbas mamma innan länsstyrelsen i Norge tog hundarna. Han hade en kennel för slädhundar.
Och jag tänkte bara på är ”vad hände?” Vad är de som hände i hans liv som gjorde att han lämnade hundarna så. De är jo inte så att man bara packa väskan och drar eller?

Jag kommer nog aldrig förstå de eller kunna sätta mig in i de. Men de är mycket runt Simbas start på livet som får mig att drar öronen tillbaka. Jag älskar min hund och han är min bästa vän. Vi har klickat. Det är inte hans fel att han har hamnat fel i livet. Men nu är han här och inget här ska göra att han mår dåligt eller att han inte kan stanna här.

Jag hade en Alaska Husky och pointer mix innan. Hon var min bästa vän. Jag kunde inte ha en sån tur jag hade med henne. En ren dröm med henne. Men hon tog uppfödaren tillbaka då vi hade henne på foder uppenbart. Efter de så sa jag att jag ska ha en sån hund igen. Och nu sitter jag här med min prins.

Vad har mer hänt idag?

Idag ringde Skatteverket och jag blev godkänd 🙂 Fan vad glad jag är. Idag lämnade jag mer kläder till grannens 2 busar.

In skolning och jag är trött. Nu börjar dagens slut komma och jag ska snart sova.

Glöm inte att följa oss.

Följ mig på Facebook och Instagram.
Följ gärna Simbas Instagram

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, Livsstil. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar