Bloggen / Familjeliv / Foto / Hälsa och träning / Livsstil / Skolan

Back To School

Back To School

Måndag morgon och jag är så pigg eller något. Jag har nu i flera veckor längtat till skolan.
Jag ÄLSKAR rutinerna som blir. Att gå upp, äta frukost och sen lämna barnen. De är något som nyligen har börjat.
Ha lektion över datorn och att man faktiskt kan göra vad man vill fast man har lektion. Under lektionen så sitter man där och lyssnar och pluggar.
Vist hade man kunnat fortsätta om man var i skolan med de blir inte på samma sak. För mycket som stör och för mycket folk.

Hur ser min vecka ut?

Måndag: Lämnar Waleria kvart i 8 för att sen lämna Elvira kl 8. Elvira äter frukost på dagis men de gör inte Waleria. Inte än. Sen hem och börja min lektion Etik och människans livsvillkor. Den håller på till 12. Sen ska jag ha lunch för att sedan fortsätta plugga och avrunda dagen. Hämta barnen senast 16:30

Tisdag: Lämnad barnen till kl 8 för att sen gå hem och börja lektionen i Psykiatri till klockan 12. Sen lunch och gå ut med Simba.  Sen hämta barnen senast 16:30

Onsdag: Lämna barnen till kl 8 för att sen komma hem och ha egen studie. Detta kan vara allt från att gå igenom mitt studie arbete till att beställa hem mina skolböcker. Sen blir de luch en rast Simba med en skön promenad. För att sen fortsätta här hemma med studierna och sen hämta barnen senast 16:30

Torsdag: Lämna barnen till kl 8 för att sen komma hem och ta Psykiatri till kl 12. Lunch och rasta Simba var av jag sedan fortsätter med studierna och sen hämtar barnen senast 16:30

Fredag: Lämna barnen till kl 8 för att sen komma hem. Ta en promenad med Simba för att sen åka till skolan och ha möte samt hämta ut studie intyg med mera. Sen hem gå ut med Simba och sen kolla genom studierna och anteckningar för att sen hämta barnen. Sen ta helg

Back To School tips?

En del har undrat hur jag klara av distans skola. Ärligt så ogillar jag det men samtidigt så gillar jag det.
Det ger mig en frihet med att jag kan lägga min studie som jag själv vill så länge jag inte har lektion. Men samtidigt blir de att jag blir påverkad av mitt hem.
När man är hemma så ser man alltid ”alla måsten” och speciellt när man inte har den tiden som man önskar till de.

Då jag har lektion både förmiddag och eftermiddag så kan jag inte ”låsa” min tider och jag kan heller inte säga ”om jag pluggar till 12 sen 12-13 så har jag lunch och mellan 13-14 städar jag.” för detta skulle innebär att mellan 14-16 hade jag behövt plugg och då har jag tappar hela mitt studie fokus. Jag kan heller inte tex säga städa mellan 15-16 då jag vet om att då blir skola och dagis barnvakt och det vill jag VERKLIGEN inte.

Så när jag pluggar hemma ifrån är de både fördel och nackdel. Men jag har helt klart gjort + och – för de. Plusen är mer än minus vilket gör att jag fortsätter mitt studerande.
Och jag vill jo plugga för att kunna bli färdig utbildad och sen jobba inom vården.

Back To School

Missa inte att följa mig

Jag har sett att en del av er besöker mina sociala medier och detta värmer mig.

Så missa inte att följa mig.

Följ mig på Facebook. Följ mig på Instagram

Författare

admin@motherandwife.se
En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentarer

Madde
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Jag hade nog haft svårt att fokusera hemma tror jag. Lätt att fastna med andra saker.Snabela
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Det är som du säger, det finns både plus och minus att plugga/jobba hemifrån. En stor fördel är att man slipper stressa iväg till sitt eget till en viss tid. Men en nackdel är att det kan vara svårt att koncentrera sig på det man ska göra.Popprinsessan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Skönt att plugga hemma, men det kräver verkligen disciplin. Men ändå skönt att kunna slänga i en maskin tvätt tex.Jenny
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Låter som du har det bra planerat. Jag pluggade oxå på distans förut och det krävs verkligen självdisciplin för att fixa det.
Jag satt ofta uppe på nätterna och pluggade för jag fick ingen ro dagtid. Hade så mkt att fixa med hemma liksom.

Kram kramPaulina
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Skönt att du känner dig taggad på plugget. Jag tycker också om rutinerna mer när det är vardag, även om det är skönt att vara ledig.Kamilla
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Allting har sina för och nackdelar. Jag har pluggat mkt delvis distans och jobbat en del på distans mestadels. Skönt att du är peppad för att allt drar igång igenMarie Karlsson
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Vi har ett kontor som jag pluggar i här hemma och där kan jag stänga in mig i. Då ser jag inte allt som ska göras och därav kan jag fokusera till 100%, men skulle jag gå ut då ser jag ju, men faktiskt så funkar det rikigt braLämna ett svar

Back To School

augusti 9, 2020

Back To School

augusti 10, 2020