Får jag vara lite ego nu?

Jag känner att det hela tiden är en massa saker för någon annan som cirkulerar.
Man ska göra si och så för att hela tiden mätta någon annan än sig själv.

Men är det verkligen så det ska vara?
Får jag vara lite ego nu?

Är blogg till för mig eller dig?

När jag började blogga var min blogg främst för mig själv.
Men som det är nu känner jag att jag inte kan vara JAG.

Det är hela tiden någon som ska diktera hur någon annans blogg ska se ut.
Om man vill ha samarbete så ska blogg uppfylla vissa områden och vill man ha en stabil publik ska man hitta sånt som dom vill läsa.

Så då blir min fråga. När ska man börja göra sånt man själv vill? Göra sina inlägg man själv bara känner ”idag vill jag skriva om detta”

Men i det samhälle vi lever i kan vi inte sätt och själva först. Man kan inte skriva ”spy” inlägg om man vill det en dag.
För så fort någon känner sig träffad i det man skriver så blir man uppäten av den personens åsikter.

Att skapa en nitch i en blogg är svårt. Att driva en blogg på sån man själv gillar är svårt.

Kommer inte ge någon en falsk fasad.

Jag skriver framför allt efter hur jag mår. Det går inte bygga upp en blogg på en falsk fasad.
Det kommer inte vara guld och gröna skogar. För de är inte jag.

Min blogg är här som jag kan dela med mig av tankar och funderingar.
Här jag kan bara få lov att skriva ut ”Idag har jag en skit dag” utan att ha någon mask på mig.
Här är det stället som är mitt förlängda hem. Mitt teknologiska hem.

Får jag vara lite ego nu?

Mitt internet hem!

På min facebook  har jag en del av mitt internet hem.
På min Instagram här är en del av mitt internet hem.

Men min blogg är den största internet hemmet jag har. Jag måste kunna få vara JAG för att kunna leverera.
Här ska jag inte behöva tänkte på att någon känner sig träffad. Jag ska inte behöva sitta och tänka på hur jag skriver något för att någon annan inte ska känna sig träffad.

Får jag vara lite ego nu?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Jag försöker tänka att ha in personligt men även få in det som läser bra på google och ibland får man till bättre inlägg och ibland blir de mest för sig själv. Tror man ska göra det som känns bäst själv =D

  2. Det beror ju lite på vad man vill median blogg. Jag gillar personliga ärliga bloggar och måste helt ärligt säga att jag nästan aldrig läser bloggar som är samarbeten för de känns ofta dikterade och i te speciellt ärliga… som reklam brukar va. Så bara var ego… det blir bäst så

  3. Det är klart man ska bestämma själv och skriva om det man själv vill. Jag har tackat nej till samarbeten för att jag tycker att de inte alls passar in på min blogg.

  4. Jag håller med Diana. Det beror på vad man vill. Jag har bloggat i över 12 år – för min skull! Har inga jättehöga besökssiffror & brukar sällan h samarbeten. Men det är ju mitt val. Förstår att det inte passar alla att läsa om mitt liv. Men det är ju deras val.

  5. Tkr att du tar upp bra ämnen i din blogg . Ja i början var det så för mig med att det bara skulle bara till för mig . Men sen kom det hör med kommentarsfältet för två pr sen o minns hur det hela började. Men försöker ändå tänka att jag skriver när jag orkar det ör min blogg. Och det blir inte roligt o lösa om jag inte har nya saker att uppdatera

Kommentera

%d bloggare gillar detta: