Tack underbara ni

Jag vet inte hur i hela friden jag ska kunna tacka er. Ni är så grymma på detta med att peppa och försöka höja en.
Någon som jag gillar för då vet man att ni är äkta och att man har sanna läsare. Så tack till underbara ni.

Jag vill men får inte!

Idag skulle jag jobba 16-22 samma imorgon. Men vaknade med halsont och början till feber 🙁
Nej jag är inte orolig för Covid-19 utan jag tror att de är en vanlig förkylning tyvärr.

Överlever man inte det ena så är de fan de andra som slår ut en.
Så idag blir de försök till lektion och sen ringa VC för jag måste lämna blodprov. Så jag ska se om dom kan ta de i för stugan. Där man testar sig för Covid-19. Jag fick hem pappret i fredag och provet ska tas 10 dagar innan samtalet. Jo men smart eller inte. Jag har samtal den 15 september över telefon. Så hur tänkte dom där?

Studera och jobba. Bra kombo?

Som ni vet så studerar jag på heltid så 100% och sen jobbar jag vik inom vården. Jag kan säga att jag är jätte glad att jag kan göra de men om det är en bra kombo vet jag inte.
Jag kan jo ta de teoretiska och omvandla de till praktiskt vilket lämna mer utrymme för mer teori. Men hinner jag med allt?
Hunden, barnen och hemmet?

Ja det är en bra fråga. Då jag ibland bara känner ”Hur i hela friden ska jag hinna” när klockan är 10 på förmiddagen lektionen är slut och barnen ska hämtar ca 16. Man känner sig stressad med alla måsten som finns.
Men då får jag lära mig hantera det med.

Nu är barnen lämnade och jag sitter här och ska snart logga in för lektion.
Men innan dessa så har jag fixat en stor kopp te till mig med honung och lite mjölk.

Efter lektion ska jag försöka ringa VC igen och se om vi kan komma på en lösning för blodprovet annars får jag ringa sjukhuset och skjuta fram min tid.

Tack underbara ni

För att ni stöttar och pushar mig. Jag vet om att min depression suger inte bara för mig utan för folk runt om mig.
Det är inte roligt att vara runt någon som är nedstämd. Men mina barn gör mig gladare och det är dom som får mig att kämpa.

Har du någon psykisk ohälsa eller fysiska ohälsa som du kämpar med?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Du har ju valt att studera och jobba samtidigt och då gäller det att prioritera, när man väljer själv tror jag det är lättare att acceptera att det är svårt och tungt ibland, och det är lättare att fortsätta kämpa!

 2. Om man väljer att både jobba och studera så måste man prioritera men jag personligen skulle inte klara av att jobba samtidigt som jag pluggar skulle inte funka för mig

 3. Oj det låter som att du har dygnet fullbokat med studier, jobb, hem, barn, hund och så depressionen ovanpå det. Hoppas att det bara är en vanlig förkylning du har fått och inte Covid-19. Krya på dig!

 4. Fint av dig att skriva på ett inlägg & tacka oss som följer dig .
  Det gäller att planera när man pluggar & jobbar & har barn
  Kram❣️

 5. Jag tyckte det var svårt att både plugga och jobba samtidigt. Var svårt att hitta en balans och jobbade hellre än att plugga.
  Ska man inte va hemma från skolan också om man är sjuk?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: