Dagens planering

Dagens planering

Godmorgon underbart fina du.

Dagens planering
Idag ska jag utföra en massa saker hade jag tänkte mig.
Jag ska börja med att lämna barnen på dagis och skola.

Sen när jag kommer hem är kl runt 8. Vilket gör att jag kan börja röja här hemma igen. Så det är skönt. Simba ska jo ha varit ute och ätit innan jag verkligen kan röja.
Dagens planering är att
* Jobba en stund med bloggen och inlägg.
* jag ska städa här hemma och lägga in tvätten. Den som aldrig tar slut haha.
* Gå en lång runda med Simba.
*Börja fila på inlämningsuppgiften.

3 Saker som jag kommer klara av.

Bara vara utan stress.

När man sätter upp små listor så som jag gjorde nu kan det vara att man lätt blir stressad. För det är ”Hur ska man hinna” men lyssnar du på din kropp kommer den säga till dig hur du ska göra.

Min tank med min lång runda är SKF runt. Den är på ca 5 km. En runda som Simba lätt hade klarat av. Men kommer jag hinna? Ja, jag hinner en lång runda. Men är de just den långrundan? Jag vet inte det fören jag är klar här hemma för att kunna gå den.

Den kan vara att jag endast kan gå kyrkogården eller jag kan gå rundan dom jag brukar ta när jag hämtar barnen. Jag vet inte de och då kan jag inte sitta här och planerna en runda. Men jag kan planera att jag ska göra den men inte vilken.

Är det bara jag……….

Som vill städa och plocka när jag tappar fokus på något?

Dagens planering


Idag hade vi lektion och där var de självmord. Men ja hur jag ser på lektionen kvittar jo. Men det var just de ämnet iallafall. I mitt huvud såg planeringen ut så här:
* Lektion självmord.
* Jobba med inlämningsuppgiften

Men jag kunde direkt efter halva lektion säga att det inte kommer vara så. Jag tappade helt fokus. Jag bara satt här och försökte en massa men det gick inte alls. Så tog Simba gick ut lekte. Kunde inte ens träna han en stund.

Inlägget innehåller annonslänkar från

Kom in startade Nextory lyssnade klart boken ”Och varje morgon blir vägen hem längre och längre” Vips den var slut. Då hade jag städat hallen och vårt kontor. Sen gick jag ut med Simba och sen hämtade jag barnen.

Vill du också ha nextory? Det är en bok tjänst där du har många böcker i ljudbok. Skaffa Nextory idag genom att klicka Här!

Dagens planering

Så ser min dag ut 🙂

Hur ser din dag ut idag?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, Samarbete. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar