Studentförsäkring

reklam för  studentförsäkring

Som student så är man inte bara i risk att bli utsatt för stöld. Utan man har vet om att man har inte råd att köpa en ny tex dator eller telefon. Där är det bra att ha Studentförsäkring.

Som student behöver man har en försäkring som täcker upp allt för en.
Den ska finnas där om du behöver flytta eller om du blir utsätt för stöld.

Försäkringen täcker!

Här har ni några av sakerna som försäkring täcker. Detta är bra saker som den täcker och för en student är det mindre saker att tänka på om något av dessa skulle inträffa.

Eldsvåda
Vattenläcka
Inbrott & Skadegörelse i hemmet
Rån & Överfall
Ansvarsskydd
Rättsskydd

Rättsskydd ger dig ersättning så du kan anlita en advokat om du hamnar i en tvist.
Problem och sjukdom på resa
Drulle
I vissa student hemförsäkringar ingår drulle. Det innebär att du får ersättning om oturen är framme och din saker går sönder på något sätt.
Bostadsrätts­tillägg

Studentförsäkring finns det 3 alternativ.

Kolla och jämför

En försäkring ska vara bra. Det ska inte vara en massa avgifter som är för höga. Du ska få det du betalar för om man säger så.

Var nog och tänkte på att du ska få ut så mycket som de går av en försäkring. Det är viktig att du är trygg med det du köper.

Kolla in deras 3 alternativ . Jag som själv student är jätte noga med min försäkring. Jag vill att den täcker upp allt och lite till haha.

Studentförsäkring

Ett bra alternativ för dig som letar efter en försäkring som passar ju dig och dina behov som student. Var nog och välj rädd.

Jag tipsar dig därför om Studentförsäkring

Så är du student och letar efter en bra försäkring. Kolla hos Studentförsäkring. Så gör som jag. In där och kolla 🙂

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Jag gjorde så med när chloey var valp. Tog bort allt hon kunde bita pp skor och matta . Då levde i ett konstigt hem i 7 mån . Men på det sättet lärde hon sej att inte bita i saker. Vilket var otroligt skönt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: