Måndag en ny vecka

Helgen har gått snabbt och nu är jag helt slut.
Jag jobbade lördag 16-21:30, söndag 16-22 och idag ska jag jobba 16-21:30.

Måndag en ny vecka

Jag tänkte jag skulle jag gjort Etiken klar men de verkar inte som det idag nej. Jag pluggar till 12 sen ska jag äta och plocka här hemma innan jag går till jobbet.
Men nu snart ska jag ta fram kläder till barnen och göra macka till dom.

Planera denna veckan.

Måndag: Lektion 08:30-12:00 jobb 16-21:30.
Tisdag: Lektion 08:30-12 sen göra klart inlämningsuppgiften.
Onsdag: Egen studie och städa här hemma samt jobba med företaget.
Torsdag: Psykiatri lektion och sen kolla över så jag kan börja med nästa inlämnings uppgift.
Fredag: Egen studie och jobba med företaget.

Tanken är att Onsdagar och Fredagar ska vara Vlogg dagar. Kanske om jag kan även på in måndagarna. Så får vi se om jag kan få till det annars är de onsdagar och fredag som jag gör vloggen men jag kan inte lova att dom är upp på samma dag.

Hur går det med allt?

Som en del av er vet så har jag börjat träna på gym. Jag har dock inte kunnat träna förra veckan då jag inte kände mig helt 100% i kroppen. Inte så att jag hade några förkylnings symtom eller så med än på måndagen. Utan jag har bara känt mig helt off.
Så träningen har inte blivit av förra veckan men hoppas på denna veckan.

Träning med Simba!
Jag har jo en Alaskan Husky mix och alla säger att det är hög energi hundar.
Ärligt så har jag inte märkt det på han. Så klart blir han rastlös som i lördags och igår när de var så dåligt väder att jag inte hade möjlighet att rasta han med bollkastning då de knappt gick att vara på ängen.

Men ut över de så märker jag inget. Jag har jo haft några valpar/unghundar samt hundar med HÖG energi och detta är LÅNGT ifrån det.
Ja Simba gör glädje ”skjut” när han kommer lös och han gillar att bara strosa med mig i skogen. Men han är jo inte så att om han inte för de blir han en mardröm.

Som valp/unghund så krävs det en del planerande när vi ska lämna han ensam. Tex ta undan ALLA skor, Inte ha papper/kartong framme. Med andra ord vill jag inte städa eller att han förstör något så får jag städa undan. Men så är de att en hund i 6 månaders ålder. Han är en tonåring, massa testosteron i kroppen som flödar och att jag ”försvinner” gör jo de värre haha. Men han är inte värre än någon av mina andra hundar har varit.

Måndag en ny vecka

Vad ska ni göra detta veckan?
Har ni några planer eller ni tar veckan som den kommer?

Måndag en ny vecka

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Har en lugn vecka igen. Ska jobba kväll och natt idag och sen är jag ledig ända fram till fredag då jag gör en jobbhelg. Perfekt schema kan jag tycka. Ska komma igång med träningen igen och yoga idag var planen

 2. Fullt ös medvetslös . Planering är A & O & förberedelser. Jättebra att ha så att alla mår bra .

  Kul att du ha börjat gymma. Samma här. Inge träning. Ofrivilligt. Jäkla förkylning
  Kul med vlogg. Den ska jag se på.

  Även om hundar är sora å se ut som att ha mycket energi. Så behöver dem inte ha det ❤️. Det klart. Släppa ut en hund på en äng. Såklart hunden tycker att det är livet .

  Jag har lite planer för veckan. Men åxå tar veckan som den kommer.
  Kram❣️

 3. Här var det en välplanerad vecka!
  Själv är det en ganska lugn vecka med vattengympa ikväll, kalas på lördag och så måste vi hinna med stugan också. Dags att stänga ner för säsongen
  Kram Kajsa

 4. För min del blir det stadgarna som de kommer. Ingen stress bara fokusera på att läka.

  Men du min käre vän får vara försiktig så du inte bränner ut dig… det är väldigt mycket kul saker på gång hos dig men glöm inte att vila lite också

 5. Låter som du har ett fullt schema, massa roligt på agendan ju, intensivt men händelserik. Här är en hel del på agendan med, mycket planer men det är ju kul.

 6. Wow det var en full vecka! Glöm inte få in lite vila också så du orkar med.
  Själv är jag helt matt av denna veckan innan den ens hann börja. Denna veckan har jag både sjukhusbesök och crosskola, jag brukar inte ta crosskolan men denna veckan har mannen beredskap och då får mamman kavla upp ärmarna och ta crosskolan. Utöver det så har ju store sonen precis börjat med skytte så det var vi igår. Jag ska få in min egna träning vilket är simning. Så ja jag är matt redan innan veckan har börjat.

 7. Vad sugen jag blir på att plugga fast jag precis tagit studieuppehåll från min utbildning…Det låter som att du har bra koll på det du behöver göra i skolan. Hehe, det är bäst att du plockar undan allt tuggvänligt så du inte får en otrevlig överraskning när du kommer hem….

 8. Hm funderar oxå att göra detta på min så hon slipper Blöda och kan bli lugnare. Men inte än ialf få se lite . Tankar är i huvet att hon ska få valpar en vacker dag så därför lite osäkert ännu men fördel är ju att de blir mer lugnare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: