Onsdag och jag är slut

Idag är det onsdag och jag är köttfärs i huvudet. Jag är helt slut i huvudet. Det var länge sen jag var så här tom. Jag tänkte jag skulle försöka jobba lite mer med mitt skolarbete. Jag ska se hur mycket jag orkar göra eller om jag gör det i morgon eftermiddag.

Onsdag och jag är slut

Paket till Waleria

Idag när jag var ute med Simba på en långa promenad så fick jag sms om att jag hade ett packet att hämta ut. Paff som jag blev hade jag min misstanke till vad det var.

Onsdag och jag är slut
Waleria paket från Girl:IT

Japp idag kom Waleria paket från Girl:IT. Så jag kom hem åt och sen hämtade jag hennes paket. Hon blev jätte glad för det.

Onsdag och jag är slut
Innehållet

Den innehöll:

 • Magasin
 • Pandaörngott
 • Åldersanpassad bok
 • TWIST:IT & DRY:IT
 • Sugrör i metall
 • Överraskning
 • + Trendig ryggsäck

Någon som hon blev jätte glad för.

En skön promenad

På förmiddagen kommenterade jag en massa bloggar 🙂 Jätte roligt att läsa deras blogg. Efter det tog jag en runda med Simba. Spårvagnen till till Runstav och så klart passa jag på att berömma han en massa på spårvagnen 🙂 Jag hade jo godis med mig haha. Men spårvagnen stannade inte fast jag tryckte på STOPP! Så fick jätte ångest. Men jag gick hela vägen tillbaka. Väl framme på hundrastgården så hade Simba det roligt. Han grävde i dom hållen som redan fanns. Sen kom mopsen Frank men han kom inte in utan dom ”lekte” utanför.

Sen gick vi hem och vi gick över kyrkogården. Men jag kan jo lugnt säga att jag MÅSTE fokusera på att kalla tillbaka och att han ska gå med mig och INTE där framme. Så imorgon åker halsbandet på och jag ska TRÄNA.

Jag har beställt en passade väst till Simba och även ett halsband med hans namn på. Så här ser hans väst ut.

På sidorna står det Träning Pågår och på ryggen står det STÖR EJ Tack.
Detta är något jag HOPPAS att folk kommer att acceptera. En kille kom en aning för nära idag och han fick skylla sig själv att han blev rädd. Han hade näsan i mobilen och hade inte på att han möte på mig och Simba. När man går bland folk så får man ha koll på var man går och vad man möter på.

Onsdag och jag är slut

Jag känner hur ögonen bara vill säga ”god natt”
Jag har beställt 3 såna boxar. Var en till Julia, Klara och Elvira.
Nu ska jag bara hitta en till Tyke med. De är inte så lätt då dom har 2 olika till tjejer och bara 1 till pojkar. Tycker den boxen Waleria kunde vara till båda men med olika innehåll.

Imorgon har dom fotografering i skolan och jag har beställt foton från Tykes fotografering. Så vi ska köpa från Walerias med. Hade velat ha från Julia och Klaras också men vi får la se. Jag hade jo hoppas att man kunde fått möjligheten.

Hade tänkte träna denna veckan men känner att det inte kommer händer. Fryser som bara den och är as trött. Så tror inte de är en bra idé att träna då eller haha. Just nu kämpar jag med att inte somna.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Det är verkligen inte roligt att känna sig helt mos i huvudet. Hoppas du får en god natts sömn och är piggare imorgon!
  Vilken fin och tydlig väst, hoppas de ni möter är uppmärksamma på den när ni tränar.

 2. Inte så konstigt om du är trött, du kör ju fullt ös medvetslös!

  Kul paket att få, minns när jag fick månadsbok när jag var tonåring.

  Vilken bra väst du köpt till Simba! Hoppas att ingen stör nu!
  Jag har lärt mina barn att man alltid måste fråga ägaren först innan man klappar och att alla hundar inte gillar att bli klappade av främlingar, tycker det är en grundläggande sak att lära sina barn!

 3. Inte kul att vara trött . Du får lägga dig tidigare. Vila istället på dagarna & inte ha så mycket för dig .
  Sånt där är så irriterande när kollektivtrafik inte stannar där man har tryckt för att stanna. Men bra för Simba att träna. Tur att du hitta hem igen. Tänk att det blev en extra lång promenad ☺️

  Kul med paket. Kul att din dotter blev glad för paketet.

  Just det. Nu är det de i skolorna. Skolfoto.

  Nä. Ta det lugnt med träningen du. Men söndag kanske du kan köra.
  Kram vännen❣️

 4. Fy det är hemskt att känna sig sådär mosig i huvudet. Då gör det gott att ge sig ut på promenad, vilket man ju gör som hundägare. Så många bra saker det var i paketet! Det måste kännas jätteroligt för barnen att få såna paket. Hoppas att Simbas väst gör nytta också, så att folk fattar budskapet.

 5. Vad kul att hon blev glad för det va väldigt fina saker hon fick =). Det är inte lätt att plugga och jobba och jag förstår att du blir slut i huvudet det skulle jag med bli, det är strongt gjort av dig att både plugga och jobba det skulle jag aldrig klara av =)

 6. Vad jobbigt att vara så där trött. Visst är det kul att läsa andras bloggar och kommentera. Kul med bokpaket. Ida är med i samma klubb men med fokus på hästar. Var med i samma klubb själv när jag var barn men då hette den Pollux. Det gör den inte längre. Det låter som att du har lite att göra med Simba. Kul liten väst till Simba. Hoppas den fyller sitt syfte och att folk fattar.

 7. Vilken intensiv dag du hade. Ömsesidig respekt då man är ute med hundar så är ju alltid det bästa. Jag har alltid lärt mina barn det och dom till sina barn vilket har medfört att de tjejerna är så lugna och fina med djur. Min katt gillar inte barn, men alla sessorna är hon hur lugn och trygg som helst med, och jag då dom är med henne. Vilket roligt paket din dotter fick. Massa bra saker,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: