Är du i behov av lån?

Är du i behov av lån?

Annons för UCFritt.nu

Är du i behov av lån?

Idag är det många i Sverige som ansöker om lån men hur är de med UC kontroll? Det är jo många företag som jobbar med detta och kolla upp folk som söker pengar hos dom.

Med UCfritt får du upp olika företag. Där får man upp den som har bäst ränta av dom företagen som dom jobbar med.
UCfritt tar upp olika frågor som verkligen är värda att läsa innan man ansöker.

Att låna med betalningsanmärkning.

Att vara skuldsatt och ha Kronofogden är inte roligt för något. Verken för dig som person eller för företaget som vill ha pengar av dig.

Att har kronofogden påverkar inte bara din ekonomiska trovärdighet utan det påverkar även om du kan få lån hos företag. Men ska tänkte på att när man har tex 2000 kr hos kronofogden och betalt dom. Så om man har flera skulder hos inkassobolag så kommer dom stämma om och skulden skickas till kronofogden. Alltså hur har en ny skuld där.
Din skuld hos Kronofogden är alltså inte alltid rätt summa för din totala skuld.
För att läsa med om att låna med betalningsanmärkning klicka här!

Hur funkar det med UC och förfrågningar?

Om du ansökt om många lån eller försökt tecknat flera abonnemang har du ett flertal förfrågningar. En förfrågning är samma sak som en kreditupplysning. Den som beviljar ett kreditköp eller lånar ut pengar kollar upp din ekonomiska status. Det gör de genom en förfrågan om dig hos ett kreditupplysningsföretag.

En anledning till varför du kan ha fått många förfrågningar är att du jämfört lån från flera olika långivare. För att dem ska kunna ge dig ett besked om vilka villkor du kan få. Så gör dem en kreditprövning. I värsta fall kan du alltså få en massa förfrågningar även om du bara har ett lån.

Men om du kan tecknar ett lån utan UC med många förfrågningar så slipper du att dra på dig en ny förfrågning som registreras. Det kan var lättare att bli beviljad ett lån med många förfrågningar, om du vänder dig till en långivare som inte använder UC.

Är du i behov av lån?

Kolla gärna in på UCFritt.nu och läs mer om vad de betyder om dom olika sakerna.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Livsstil, Samarbete, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar