Funderar du på att ta körkort?

I samarbete med Trafiko

Funderar du på att ta körkort?

Idag är det nästa krav på att ha körkort när man vill söka jobb. En person som har körkort är mer givande både inom arbete och samhället samt bland vänner än en person utan körkort.

När jag var yngre och ville ta körkort tyckte jag se var jätte jobbigt när man inte hade koll på allt. Det var en massa saker som man ville fixa med och det var jobbigt när man inte kunde hitta nummer till alla och man hade ingen kolla på datumen eller vem man hade ringt.

Det är enkelt och smidigt.

Via Trafiko kan man göra körkortsfrågorna gratis. Osäker på om det gäller varje gång. Men man kan göra dom där. Man kan testa på övningskörning hemma ifrån.

Här kan du testa dig på körkortsfrågorna ett bra sätt och kolla om du kan dom och även se vad du kanske behöver plugga mer på.

Detta är en sida som jag kommer använda mig av. Själv har jag dyslexi och tycker att denna sidan är tydligt skrivet. Den är inte rörig för mig vilket är skönt.

Allt på ett ställe

Trafiko jobbar med handplockade lärare runt om i Sverige. Dom finns även som app till mobilen. Där kan man även byta språk.

Dom har olika utbud som man kan köpa och dom kostar så klart olika mycket. Men om man kollar på det så är de inga hejdlösa priser och man har allt elektroniskt. Man har möjlighet till både att läsa och att lyssna på böckerna.

Funderar du på att ta körkort?

Då kan jag varmt rekommendera Trafiko. Ett bra val för sig som vill ha de elektronisk och vill ha hjälp att veta dina steg på vad du ska göra.

Man får stora hjälp av deras tjänst.

Så funderar du på att ta körkort? Kolla på deras utbud

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: