God morgon underbara ni!

Jag kan ärligt säga att jag är så kluven att jag inte vet hur jag ska göra.
Jag har länge hoppat mellan Nouw och WordPress. Jag har eget domän så min flytt kommer inte påverka så.

Men jag känner att jag vet inte vad jag ska vara. Ja det har sina fördelar med båda ställena men ändå så tvekar jag.

Men framför allt. Vilket är bäst?
Detta är så klart en delad mening och jag har både bra och negativa saker med mig från båda.

Men jag känner att jag trivs på båda ställena. Hur väljer man?

När jag läser denna boken får jag mindre rättsida på vad jag vill. Men jag vet om att enligt boken så kvittar det var jag blogg så länge jag har ett domän och jag känner att jag trivs.

Samtidigt sitter jag och funderar på vad är det jag vill med min blogg?
Så klart vill jag kunna jobba med detta på hel tid men är de verkligen de jag känner för?

Någon stans i mig så säger hela kroppen att jag behöver en plattform men min yttre cirkel av kroppen säger ”Jag klara mig på egen hand”
Men jag känner hur stressen kommer och jag har inte bloggar sen i söndags.
Samtligt så kämpar jag mot orden ”Nouw är för nybörjare men så mycket du velar och kör din blogg i stupet så passar du där med dom oseriösa”

Det har funnits människor i min närhet som har velat ”hjälpa” mig men så fort dom har känt att dom har kontroll så börjar den psykiska misshandeln och ner tryckningarna.

Detta ger mig sån ångest och det påverkar mig mer än vad jag har trott. Jag vill bara vara jag och göra det jag trivs med. Men jag vet inte längre vad det är eller mer rätt att säga VAR det är.

Jag har bestämt mig var jag ska vara.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Jag har nog aldrig tänkt på vilket forum som ska vara bäst, alltså att nouw skulle vara för nybörjare och nån annan portal för ”bättre”. Jag tror att oavsett vart du bloggar, har du en bra blogg så kommer man långt iallafall. Kram!

  2. Hm…nouw för nybörjare…där finns ju många gamla rävar med stora bloggar, jag tror inte det spelar så stor roll för läsarna var du är utan du måste själv trivas. Jag avskydde WP, men det har säkert utvecklats sedan jag var där, trivs bra på nouw men har inga planer på att försörja mig på bloggandet så spelar inte så stor roll för mig. Du måste nog börja tänka mer på vad du vill och hur du trivs….människor är egoister och väldigt få hjälper dig utan att se sin egen vinning i det….det är en hård värld. Lycka till med dina funderingar.

  3. Jag tror man får bestämma sig helt enkelt och där stannar jag sedan, annars blir det så förvirrande både för bloggaren och följarna. Jag tycker nouw är bästa portalen, men jag gillade inte allt, men hade valt nouw om man tänker portal. Jag som är egen och wp skulle inte byta bort det, jag trivs bäst. jag tror som Diana säger, man får helt enkelt bestämma sig vad målet med ens bloggande är. Jobbet som krävs gör man själv, varken wp eller nouw gör det åt än, så kör på det som känns rätt, för innerts inne vet man =D, tro på dig själv bara, <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: