Lördag Kväll

Här sitter jag nu och är helt slut. Idag har vi möblerat om och imorgon ska jag fortsätta i det ena rummet. Samt städa busarnas rum.
På måndag ska Simba vara ensam hemma mellan typ 07:30-11 då jag har prov och sen när jag kommer hem ska jag ta han på en lång skön promenad.

Tänkte dra iväg på kurs med han men får hoppa det då jag har samtal med läkaren och sen har han ont i sitt knä :O Tror det är för att han har vuxit så otroligt mycket på 3 månader. Så ger det inte sig till slutet på denna månaden kommer jag behöva ta han till veterinären så han inte har problem ist.

Lördag Kväll och snart blir det att sova. Kan säga att det är efterlängtat.

Hösten och levande ljus

Japp nu är de det dax för levande ljus. Något som jag associerar till hösten och vintern. Jätte mysigt tycker jag det är men vi får se när jag tänder dom haha. Jag har redan haft igång dom en gång. Men kommer bli flera gånger kan jag lugnt säga utan att tveka på saken.

Idag tog jag lite höst bilder med Simba. Haha kan jo säga att det inte var så lätt. Men det blir att ha med sig godis ut och se om jag kan få han att ligga för att ta flera bilder.

Lördag Kväll
Lördag Kväll
Lördag Kväll

Lördag Kväll

Nej om man ska lägga sig nu innan lördagen verkligen är slut. Hoppas ni har haft en fin Lördag Kväll. Och jag hoppas att er söndag blir lika bra om inte bättre.

Vad har du gjort denna finna Lördag Kväll? Har du några speciella planer för imorgon söndag?

Hoppas du sover gott i natt eller om du jobbar i natt så jobba försiktigt och sov gott i morgon på dagen.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Ha ha, nej det är inte lätt att fotografera hundar Hoppas att det onda går över så att du slipper åka till veterinären.
    Här var det en lugn lördagskväll med skaldjur och film. Idag kanske det blir lite garderobsstädning… Sonen är på fotbollscup, men det är utan publik tyvärr, så jag får hålla mig hemma.

  2. Levande ljus är verkligen mysigt nu när mörkret smyger sig på utanför
    Lycka till med hundfotografering bland höstlöven, det är inte alltid lätt men kul att fota hundar

  3. Oh nej så tråkigt att han har ont i knäet. Håller tummarna för att det är växtvärk.
    Lördagen var lugn och skön, det blir nog likadant idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: