God kväll gott folk!

God Kväll Gott Folk!

Jag är helt slut efter att ha varit i skolan idag. Vi hade prov i Etik och jag är imponerad på min lärare hur hon kan betyg sätta oss.
Etik är jo så individuellt så det är sjukt. Etik är jo en tanke, moral är en handling. Normen/normer är typ oskrivna regler.
När det kommer inom vården så är de jo många gånger etiska dilemman där ens etik och moral kommer i konflikt.
Asså det är så mycket man får tänkte på så det är jo ett under att man ens kommer klara av det.

God Kväll Gott Folk!
Vad har ni gjort idag då?
Har ni någon gång hamnat i ett etiskt dilemma?

Interlaced Influencers.

Idag fick jag mail av Interlaced Influencers där dom nu har ändrat på deras betalings sätt. För mig som företagare så underlättar detta för mig jätte mycket. Då jag slipper fakturera hela tiden utan nu behöver jag bara kolla om jag kan skaffa ett företags konto på banken annars får jag skapa ett konto under mitt privata bank konto. Men ska kolla med banken imorgon om hur jag kan göra.

Jag kan jo skriva ut bank utdrag och markera vad som är mitt privata och vad som är företagets. Ja det är en del att tänka på men för mig blev jag glad för mailet om det. Jag gillar den ny uppdateringen.

Vad händer imorgon?

Har jag otur så får Elvira vara hemma. Hon snuvar och dagis har sagt att dom säger nej till snuviga barn på dagis. Så hon får vara hemma misstänker jag. Skönt att Waleria inte förlorar skolan för att Elvira är hemma. Så vi får se hur det blir imorgon.

Om hon är hemma kan jag inte dra iväg med Simba men upp till hundrastgården kan vi jo få ändå. Vilket är skönt för han då han gillar att springa där. Men jag får se hur hans bakben är imorgon innan. Annars tar Elvira sin cykel och så går vi med Simba en runda. Hon vill så gärna cykla så mycket hon kan och får.

God Kväll Gott Folk!

Jag ska bädda ner mig nu och sova. Kan jo säga att de är grymt efter längtat idag. Jag vill bara sova haha. Har inte varit så här trött på länge.
Så här trött jag är nu har jag inte varit på länge. Inte ens när barnen var bebisar. Jag hoppas att jag får bra med sömn iaf.

Vad har du gjort idag?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar