Inte Fina Glädje Eller Sorg

Jag kan Inte Fina Glädje Eller Sorg. Jag vill kunna känna glädjen att vi slipper detta som vi upplever här varje dag.
Det var bra till en början så dom 2 första åren. Men nu set sista året har jag vantrivts som bara den. Det är hela tiden en massa ljud här.
Sen hjälper inte det att det har hänt andra saker. Men asså kl 3 på natten kör ungdomar runt med bilar som låter och det stör inte bara vuxna utan barn med.

Ja, jag har tröttnat på att behöver sitta uppe med barnen för dom blir rädda.

Hoppas att vi får byta!

Vi har ansökt om att byta vår lägenhet mot en annan. Så jag hoppas att vi får det godkänt och jag flytta.
Isf flyttar vi tillbaka till vårt gamla område. Där gubben bodde när jag träffade han. Inte samma lägenhet men samma hus.

Det blir 1 rum mindre och 30 kvm mindre. Men ärligt jag bryr mig inte. Det går så mycket bättre för oss. 2 min till skogen haha knappt det. Skogen ligger på ”tomt gränsen”, ingen tungtrafik och INGA sopbilar som hämtar soporna så det stör. Inge fyller kajor som går utanför och ska ”sjung” på sena kvällar/nätter.
Men nästan bäst av allt. Balkong och lekplats/skogen så nära så man kan se var barnen är och vad dom gör.

Jag kan jo ärligt säga att jag längtar så himla mycket. Jag hoppas att vi snart får veta om vi får den eller inte. Hade jag kunnat hade jag flyttat redan nu.
Jag är så trött på att som händer här. En del grannar är helt underbara andra är nästan en mardröm.
Men det är inte många som säger hur dom verkligen känner. Dom kanske har tröttnar eller tappat hoppet om att saker ska ändras.

Inte Fina Glädje Eller Sorg

När beskedet kommer så kan jag säker känna någon glädje eller sorg.

Glädjen är att vi kommer här ifrån och tillbaka dit som ingen av oss ville flytta ifrån.
Sorgen är att man lämnar underbara människor bakom sig och en super fin gård. Men hoppas att dessa människorna kommer stanna kvar i våra liv.

Ang skola och dagis. Så kommer Waleria gå kvar till sommaren här. Och då har vi oxå möjlighet att se var hon kan få bäst hjälp. Här eller där uppe.
Tanken med dagis är att Elvira får stanna kvar tills hon byter avdelning. Så ska kolla när dom planerar att hon ska byta avdelning. Men allt hänge på att vi får svar på om vi får dom lägenheten.

Vi har som sagt bott där innan och jag ÄLSKAR skogen. Jag och Amber spenderade många timmar i skogen när vi bodde där. Det var så skönt. Så hoppas kunna göra de med Simba med. Den busen som ska under operation i februari tror jag det blir. Då kastreras han.

Inte Fina Glädje Eller Sorg

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Håller verkligen tummarna för att ni får byta. Men 30 kvadrat mindre, det är som hela dotterns lägenhet. . Men så länge det fungerar och ni trivs så är det bra.

  2. Usch inte roligt när man blir störd av grannar… det var någon som ringde på min dörr inatt, vid halv ett – vet ej om det var någon som gick fel eller bara jävlades för det var ingen där när jag tittade men man blir så rädd! Usch kunde inte sova sen! Hoppas ni får lägenheten!

  3. Hoppas ni får lägenheten eftersom ni verkligen vill ha den & att det kommer gå bra med dagis & skola. Jobbigt när det blir krångel med granne. Har en i samma trappuppgång men inte samma våning som har bestämt sig för att inte gilla mig även om jag inte gjort nåt mot henne & det är hon tydlig med.

  4. Åh så tråkigt när ungdomar ska åka runt och föra så mycket väsen på nätterna. Ett stort problem i orten jag bor i…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: