Bloggen / Hälsa och träning / Livsstil / Vardag

Det är inte lätt

Ingen sa att vårt liv här på jorden skulle vara lätt. Men att livet skulle vara svårt är något som inte ska vara något vi ska behöver förbereda oss på.
Att ha allt serverat till en kommer man inte långt med. Man lär sig inte vad livet kastar på en om man har det så.

Det Är Inte Lätt. Nej livet ska inte vara lätt. Men att behöver gå med ångest varje dag i sitt egna hem :-O

Jag vet hur ångestsyndrom är och hur det påverkar. Men till denna grova skala har jag aldrig blivit påverkan. Nu snackar jag inte om ångest för att skolan är på distans eller ångest för att läraren kräver att kameran ska vara på under lektions tid. Jag snackar inte om att uppgifterna ska lämnas in och att man måste ta hand om sitt hem.

Att behöva vakna varje morgon med vetskapen om att tar jag ett för tungt steg eller barnen låt för mycket. Då kommer gnällen. Den typen av ångest som gör att du inte vill gå hem efter du har lämnat barnen på morgon. Du vill inte gå hem när du är ute med hunden eller är och handlar. Den typen av ångest som du inte kan påverka eller ens göra något åt.

Lätt att stå på utsidan.

För någon så kanske detta är en ”bagatel” sak och man kan bara skita i den som gnäller. Nej så enkelt är det inte.

När det är en ångest som orsakas av någon eller något som du inte kan påverka då är det inte så lätt. Skulle min lärare i psykiatri läsa detta hade han inte hållit med mig. För enligt han kan man påverka allt. Men det kan man inte. Jag kan säga till mig själv ”Med detta har husvärden och detta gäller” men när man väl står där så kvittar det vad jag säger till mig själv. Fan jag vet om att detta är inte ”trams” eller ”Bara idag”

Det är en morgon dag med. Jag hoppas till Gudarna oavsett tro eller namn. Att vi får svar ang den andra lägenheten. Jag HOPPAS att vi kan flytta dit. För detta är inte hållbart. Än så länge har det inte påverkat barnen så mycket men det kommer och vi gör allt för att det inte ska gå så längt. Jag hoppas att detta kommer sluta snart.

Hur lång tid ska det ta?

Vi lämnade in ansökan i onsdags. Hon var tillbaka igår. Ja jag vet de är inte många dagar. Men att boka in ”besiktning” för 5 ansökningar tar inte hur lång tid som helst. Ja jag vet om att jag vill att det ska gå fortare och just nu gnäller jag. Men vad fan. Hade jag inte haft barn hade jag låtit det ta den tid det får ta. Men det finns barn i bilden man kan inte bara se åt ett annat håll eller?

Det Är Inte Lätt

Jag känner att jag kan ta allt som kastas på mig. Men ge fan i min barn. När man börjar klara på min barn så jävlar. Då har man tappar min respekt helt och hållet. Men men nu får vi snacka om något annat känner jag.

Idag valde jag att säga hejdå till Instagram. Jag känner att varför ska jag ha instagram när jag knappt är aktiv där. Jag får bara en massa DM från killar som vill att man ska gifta sig med dom FAST det står att man är gift. Asså nej jag vill inte det.

Man kan inte göra något där utan att någon skriver till en eller så är det en massa företag som försöker sälja in sig via ens kommentars fält. Nej så vill jag inte ha det. Så jag lämnade instagram idag.

Det Är Inte Lätt

Författare

admin@motherandwife.se
En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentarer

Diana Saelöen
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Den där ångesten är i högsta grad verklig och relevant eftersom den kommer av att man inte kan känna sig hemma och trygg i sitt eget hem. Den viktigaste platsen i våra liv och för vårt välmående. Jag hoppas verkligen och håller tummarna för att det blir som du önskar.Lämna ett svar

Det är inte lätt

oktober 20, 2020

Det är inte lätt

oktober 20, 2020