Jag bara få måste avreagera mig. För detta funkar inte men nej det är ingen nyhet heller.
Det är bara jag som blir så ledsen att jag uppriktigt blir arg.

Som många av er vet så är Covid-19 i full blomning igen. Detta göra att många län åker på hårdare restriktioner och i sin tur att samhället stänger ner allt mer och mer.
Skolorna har nu gått ut med att vi inte för följa med våra barn i Förskole klassen.

När vi var på BVC så fick vi frågan om vi var friska. Jag blev paff när dom berättade att det har kommit dit föräldrar som inte är friska. Asså var är samhället på väg?

Jag har börjat en ny serie här på bloggen och på min youtube.
Jag tror jag kommer vara mer aktiv där så som det känns nu hahaha.

Det inlägget hittar ni Här

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Jag tillhör dom som är ute, men det gäller att välja när man gör det. i somras var vi på grindstugan en del. Stort, luftigt och valde att gå då folket börja komma. Har ju även fördelen att jag kan fika ute på tider som andra inte gör det. Däremot har jag minskat mitt sociala liv med andra, och det tär på en. Tänker att vi inte ska sluta leva, men vi ska leva på ett annorlunda sätt

  2. Man hör ganska. mycket om att folk börjar bli pandemi trött och slutar tänka efter före. De blundar för vad som händer runt omkring och så blossar det upp igen. Visst är det tråkigt och eländigt, men vi måste ju fortfarande tänka till. Igår gick England in i Lockdown igen, sk vi också behöva det?Kram Kajsa

  3. Alltså gå till BVC när man är lite sjuk. Det gör man ju inte annars. Skulle Iaf inte jag göra. Men att gå BVC nu är ju ännu värre Ska läsa det inlägget

  4. Tyvärr är det nog så att smittan ökat rejält nu för att så många inte orkar bry sig längre. De känner kanske ingen som varit riktigt sjuk. Det gör inte jag heller, men jag känner att det kommer närmare och närmare.. Jag vistas absolut ute i samhället, men jag väljer bort mycket som jag inte MÅSTE göra just nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: