Onsdag redan och veckan fortsätter.
Idag kommer jag fortsätta om omvårdnad i skolan och sen ska jag SPELA the sims en stund innan jag fortsätter dagen haha. Känner att det tar jätte mycket för mig när det är nya människor och nu har vi en vikarie för vår ordinarie är sjuk.

Igår hade jag prov i Svensk Välfärd alltså samhälle och ekonomi.
Kan jo ärligt säga att jag var helt slut sen. Tog en paus och den tog jag på mig för att dra ut med Simba. Det slutade i hundrastgården och en skönt promenad dit på 2 km.
Var där i 3,5 timme för att sen vandra 2 km hem igen. Kan säga att Simba var helt slut vilket man märker av även idag. Så idag blir det en promenad i skogen sen.

Igår hade jag fint sällskap av Madelena 

Kan jo säga att det är så skönt att kunna umgås ute så. Men det var jo inte alla som häll 1,5-2 meters avstånd. Men det gjorde vi så mycket vi kunde iaf.

Simba lekte med en massa olika hundar och den vara bara en hund som han var lite så där med. Men inget stort. Han höll sig lite på avstånd.

Den kom in en liten kille tror han kan ha varit runt 6 år.
Han ville hälsa på Simba och kasta boll med han. Simba var så himla lugn och fin mot denna pojken. Han gjorde verkligen allt för att inte skrämma killen.

Pojkens mamma filmade när han kastade iväg en boll med snöre till Simba över en stock.
Så Simba hoppade så klart över och hämtade bollen.
Jag har aldrig sett ett barn skina upp så mycket som han gjorde.

Vandringen hem gick helt underbart hem.
På vägen till hundrastgården var det mer fart haha. Men han börjar på kläm på att han kan få gå på fullt koppel OM han inte drar. Vilket börjar sätta sig nu.

Som sagt idag är det onsdag och dagen fortsätter.
Hoppas ni alla får en underbar onsdag

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Tack för en trevlig dag. Vi kan ju fortfarande träffas ute och det ska man ta vara på. Tur vädret är så bra så det funkar,, Till det fick jag min dos av hundmys.

  2. Kul att gå & träffa vänner både för dig & Simba .

    Det är såna stunder som man inser varför djur betyder Mkt för en människa. Den där killen kanske hade haft en skit dag. Å så träffa din hund som gjort hans dag .

    Då har du gjort din kondition idag

    Kram❣️

  3. Det är riktigt trevligt med hundrastgårdar och man vet aldrig vem man träffar där jag förstår att Simba var trött efter den promenaden och all lek!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: