Denna covid pandemin vill nog vi alla ska ta slut.
Men det kommer den inte göra om vi inte alla tar ansvar.

Tegnel har gått ut med att man ska utvika att resa.
Avsett om det är innan sin stad/by eller mellan 2 orter.
Vissa län har till och med fått rese stopp.

Detta gör att jag ännu mer håller mig från allt resande.
Sen fick jag veta att pga av min GBP, min blodsjukdom (äter blodförtunnande) så ligger jag i risk gruppen. Inte alls roligt.

Skulle till hundrastgården idag men blir skolan ist.
Då jag har många saker jag måste ta tag i där.
Sen är vädret skit så inte roligt det heller. Tar en promenad här hemma ist då.

Simba är lite off så vill ha koll på det. Det kan ha blivit för mycket med hundrastgården eller så är har han bara en sån period. Även dom blir påverkade av regnet och allt runt om.

Vad ska du göra idag?
Har du några planer?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Tillhör också riskgruppen. Åker iof till grannstaden då jag både jobbar och har mina barn där. Ska ta mig en promenad idag och ställde in lite annat som var planerat

 2. Är hemma med en tjej som haft riktigt besvärligt med astma senaste dagarna. Haft henne hemma sedan i tisdags pga det. Men imorgon ska hon få gå tillbaka till skolan igen. Så idag är en slappardag.

 3. jag tycker att vår fyrbenta familjemedlem har blivit mer rädd av sig. Hon moffar och skäller lite på allt möjligt och det syns på hennes kroppsspråk att det är för att hon är orolig. Har dock ingen aning om varför.. Försöker vara extra observant på henne.

 4. Håller med dig om att man bara vill att den här pandemin ska vara över! Vi ska åka till mina föräldrar i helgen och det kommer vi göra ändå, och de är de enda som vi ska träffa där. Idag är dottern hemma från förskolan, hon är inne på de där två symptomfria dagarna innan hon kan gå tillbaka dit så det blir en lugn dag hemma idag

 5. Inte roligt att vara i riskzon. Ja. Förbjud att åka till utlandet. Tycker jag. Å håll dessa restriktioner som varit sen i feb. Få fram ett facksin så vi kan bota oss. Så får vi hoppas det snart är över.

  Okej. Sånt händer ibland. Att man får planera om .

  Jag tog en morgon promenad. Chillar nu. Ska ut & shoppa lite. Men ska hålla avstånd! Lovar!

  Jag hoppas att du får en bra torsdag! ❣️

 6. Hon är 4 år. Spökåldern kom strax innan hon fyllde 1 och den var supertydlig! Vår förra hund reagerade inte alls, men den här lilla loppan är rädd för massa saker. Tex gillar hon inte att gå på golv där det blänker har jag märkt.

 7. Oh vad jag är trött på pandemin! Och då är jag ändå inte så påverkad som många andra.

  Förra veckan var äldste sonen hemma två dagar pga hosta, han hade kunnat gå om det inte vore för pandemin men nu fick han stanna hemma. Vi måste alla hjälpas åt!

 8. Så skönt det skulle vara om pandemin tog slut, är väldigt stressande med allt kring den tycker jag och jag tillhör också en riskgrupp. Reser inte om jag inte absolut måste eftersom jag inte har bil. Går eller cyklar i stort sätt alltid. Har pluggat och städat och myst med familjen idag.

 9. Det är konstigt att vissa väljer att leva som vanligt, det är att leka med andras liv. Ingen vet hur sjuka dom blir. Var rädd om dig och speciellt med tanke på att du är i riskgrupp.

 10. Man blir irriterad på folk som inte bryr sig om restriktionerna och lever på som vanligt. Tänker särskilt på er i riskgrupp. Kan inte vara så kul. Måste vara ännu mer nervöst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: