Jag hoppas att ni har sovit gott.
Själv har man sovit okej.

Igår kom nya hårdare direktiv från staten. Så hemskt att så otroligt många inte följer vad som är sagt.
Detta är något som jag även märker av så det är inget som man bara hör.
Detta påverkar mig på olika sätt och det gör faktiskt ont i mig att jag inte kan eller orkar göra det som jag vill kunna göra.

Det har gått så långt att jag nu har börjat skriva på mina egna västar att folk ska hålla avstånd.
Jag känner att jag inte orkar mer nu. Det får vara nog med folks idioti och sätt att nonchalera sakerna. Jag kommer hålla sten hårt på max 8 personer.

Vi då som gillar att vara i hundrastgården där kommer det DIREKT bli en svårighet så folk uppenbart INTE tänker följa vad som är sagt.

Igår erbjöd jag en trygghets promenad här jag bor. Mörkret kommer och en del gillar inte att gå i mörker själv även om man har hund.

Märkte direkt att en del person har behovet av att ha sina hundar lösa på promenader och att hunden/hundarna ska kunna leka.

Fast man läser allt mer att både myndigheter och medmänniskor önskar att hindarna hålls kopplade.

Så då ställer jag mig frågan. Vems är behövet?
Så klart ska hunden kunna springa lös men då finns det hundrastgårdar för det. Man ska inte behöva ha det på promenaderna.

Men detta gör att jag väljer noga vem jag går med. Jag vill INTE gå med någon som behöver ha sin hund lös hela tiden. Det är orättvist för den hunden som är kopplad och det orsakar en massa otrevligheter i kopplet. Promenadens syfte försvinner och den fylls med obehag för både hunden och ägaren.

Men jag kanske har fel?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: