Skit väder och torsdag

Idag är det torsdag och det blåser som bara den. Så mycket så att man hör hur huset rör sig i vinden.

Torsdag idag och planen kommer inte bli som det är nu. Tänkte ta Simba direkt här på morgonen och dra ut med han men i detta vädret kommer vi bädda ner oss här hemma.

Har en massa som jag måste har gjort i skolan med så tänkte att jag skulle göra det.
Igår startade jag upp en 2 generations sims familj.
Mormor och morfar, Mamma och pappa samt dotter.

Så tänkte kanske kör lite med dom EFTER skolan. Får se vad klockan är när jag är klar.
Som det är nu är jag jätte trött och vill bara sova men sitter här i sängen med barnen och bara njuter. Men ska vara ärligt. Så som det blåser är jag inte sugen på att gå ut för att lämna dom haha.

Idag blir det täcke på Simba.
Varför har en slädhund täcke?
Han må vara dubbel pälsad. Alltså har 2 päls lager. Men någon tjock husky päls har han inte. Hans päls påminner om en labradors päls men inte ens så tjock.

Så för att slippa ned skylda ryggmuskler som kan leda till slända muskler som med otur kommer orsaka smärta. Så anser jag att han ska ha täcke. Och han gillar sitt täcka som min mamma köpte till han.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Hälsa och träning, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

0 svar på Skit väder och torsdag

 1. Alexandra skriver:

  Här har vi lite lätt snö fall dock snöblandat. Tycker det är så gulligt med hundar som har täcke! Låter som att ni har en mysig morgon, hoppas ni får en lika bra dag trots vädret <3

 2. Bra massage skriver:

  Fint täcke! Kallar du dig för mamma till hunden?

 3. MotherandWife skriver:

  Asså då jag har små barn blir det lättare att säga mamma än matte. Och grannens unge kallas för Matte så blir så rörigt bara

 4. Ingajohansson skriver:

  Fin hund trevlig blogg

 5. Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv skriver:

  Klart han ska ha täcke, pratade med en djurskötare som har polarhundar som sa att är det kallt ska man försöka ha täcke på alla hundar, även polar. Det är inget som skadar direkt.

 6. Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv skriver:

  Klart han ska ha täcke, pratade med en djurskötare som har polarhundar som sa att är det kallt ska man försöka ha täcke på alla hundar, även polar. Det är inget som skadar direkt.

 7. Amandamalmflod skriver:

  Här blåste det hemskt i morse sedan blev det snö blandat lnte det bästa vädret

 8. Amanda Kanterfors skriver:

  Här har det varit väldigt kallt idag men det har inte blåst så mycket. Men förstår dig, vill inte heller gå ut om det blåser storm

Lämna ett svar