God kväll alla fina

Idag har varit en lugn dag. Inte en bra dag utan en lugn dag bara.

Tog Simba och gick till hundrastgården så han kunde få springa av sig. Väl där var där nya hundar och alla kanske inte ska hund. Säger inte mer än så. Väl där lekte han av dig som bara den och jag bara lät han få vara.

På vägen hem var han jätte trött. Vilket var skönt. Jag kan jo säga att jag är så glad att han kommer att kastreras i fe9om jag får som jag vill. Sen vila i 4-6 veckor där det bara kommer vara koppel promenader. Sen jövlar kommer jag fixa sele, exoanderings koppel och hundförarbälte till mig. Ut på kviberg och sen ska han få dra mig och jobba

Nu ligger han i sin soffa och sover. Jag ska oxå sova för imorgon ska jag röja stora rummet.

Sov gott fina underbar ni

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Så skönt när ens hund får göra av med lite energi. När ska han kasteras? Min vän kastrerade sina hanhundar nyligen och är jättenöjd. De är betydligt mindre stressade nu.

  2. Ja att de får komma ut och motioneras är så viktigt, och perfekt så man själv får frisk luft. Saknar verkligen att ha hund, vår fick somna in i våras

Kommentera

%d bloggare gillar detta: