Blir det julbak i år?

God morgon på er mina vänner.

Dagens fråga från Madeleine´s utmaning är: Blir det julbak i år?

Här hemma kommer jag börja baka redan nästa vecka då jag ska baka lussekatter och peppakakor till dotterns klass.
Något som jag själv erbjöd mig att göra. Så kommer att göra de när barnen är på skola och dagis.
Sen nästa helg så kommer jag baka med barnen för ”eget” bruk.

Vad händer idag då?

Idag ska jag fokusera på Svenskan och mysa med Elvira. Tänkte se om jag kan göra lite mer pyssel med henne men får se.
Idag tänkte jag fokusera på mammas julklapp med så jag kan skicka ner det till dom innan jul.

Jag tänkte de med Madde och hon vill ses för en promenad med min Simba och Elvira. Då jag inte kommer kunna gå till hundrastgården med Simba. Vill inte ha in Elvira där bland alla dom hundarna och människorna.

Igår blev Elviras vantar klara

Blir det julbak i år?

Och så klart passade dom henne jätte bra och hon blev jätte glad för dom 🙂

Nya besökare?

Igår när jag kollade min statistik lite så såg jag att hade hade haft besök från USA, Kanada och Nya Zeeland. Jag viste inte om att det var så mycket att läsa haha.
Så vi får väl se om bloggen stannar kvar på Svenska eller går över mer till Engelska. Som sagt jag får se hur mycket besök det kommer ute ifrån. Men det är ändå roligt tycker jag.

Det ger mig oxå möjligheten att expandera både Svenska företag som jag har samarbete med men även ökar det för utländska samarbeten. Och jag älskar samarbete.

Blir det julbak i år?

Kommer du julbaka i år?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Det är så märkligt att jag inte kan komma in på din blogg via datorn…
  Här har det redan provbakats en ny typ av saffransbullar och mer lär det bli.
  Jag har också en massa besökare från andra länder … skulle vara kul att veta vilka de är

 2. Det är alltid skönt att kunna baka i lugn och ro när man ska baka mycket. Dom vantarna ser sköna ut, hållet tummarna på att du hinner klart din mammas vantar i dag

 3. Det är alltid skönt att baka i lugn och ro när man ska baka mycket. Jag håller tummarna att du hinner med din mammas vantar i dag

 4. Jadå här blir det julbak! Pepparkaksdegen är redan gjord så den bakar vi ut den. Sen blir det lussebullar, Eklöv och förhoppningsvis bakar maken mandelmusslor också.

 5. Mycket du får baka i år. Kommer säkert bli hur mumsigt som helst. Fina vantar du gjort. Brukar julbaka med min mans familj men vet inte hur det blir detta år p.g.a. allt liksom.

 6. Oj vad du ska baka ☺️Men kul.
  Så trevligt att du ska träffa Madde. Hoppas det blir trevligt med.
  Vantarna till Elvira blev jättefina .

  Kul med besökare på bloggen utanför Sverige. Men snälla. Behåll svensk text . Annars kan inte jag läsa din blogg.

  Kram

 7. Jag bakade lussebullar på första advent Har det som en årlig tradition! Sen brukar jag baka fudge och lite annat gott till julafton också men då julfirandet kommer att se annorlunda ut i år får jag se om det blir något sådant bak eller icke.

 8. Har redan bakat lussebullar och imorgon blir det pepparkaksbak för barnen. Sedan har jag inte planerat mer, det blir iaf en del godis närmare jul. Och fler lussebullar

 9. Så mysigt att baka till dotterns klass, är det något man gör varje år eller hur fungerar det? Jättekul när man får göra saker så där för barnen tycker jag .

 10. Vi har bakat saffransbullar och kommer göra julgodis, men i övrigt blir det inte så mycket..ja statestiken från bloggen är alltid intressan..har haft besökare från vietnamn i min..undrar just på vilket sökord de sökte..Men är alltid kul med besökare oavsett land

Kommentera

%d bloggare gillar detta: