Hej underbara ni!

Idag har jag varit ute på en lång promenad med Simba 🙂 Det blev bara 5 km idag haha. Men skönt som bara den var det.

Lördag och fryser

Men promenaden var skönt för både mig och Simba. Väl i hundrastgården så lekter Simba med en Tjeckisk schäfer och sen en Rottweiler valp.

Varit ute i 2,5 timme och Simba är helt slut. Det märker man på han. Han sover inte men han är mentalt slut haha. Skönt för han.

Jag är med i en kalender.

Idag är jag med i Madeleines´s kalender. Vilket glädjer mig. Det är roligt när man blir uppmärksammad och att vara med i Madeleine´s blogg värmer mig då hon är en bloggare som jag följer och ser upp till. Hon har även hjälpt mig med min blogg.

Jag är även med i Madeleine´s December utmaning. Då jag inte har svarat på 3 dagar så kommer jag göra det nu.

 • Vad måste du ha på julbordet? För mig är måste Lax den kall rökta så klart, Rödbets salladen, Brun kol och röd kol. Sen är de korv och köttbullar så klart.
 • Kalle Ankas jul är viktig för många, tittar du? Jag kommer så klart kolla på det i år. Det är något jag vill att barnen ska få uppleva. Får passa på så länge det är Kalle Ankas Jul. Innan det är en massa människor som klagar på varje klipp som visas.
 • Jag trodde inte det var sant… När jag var liten trodde jag inte på jultomten och det fick jag bevisat. Min syster var tomte ett år och jag drog ner/lyfte på masken ha ha.
 • MEN någon som jag har upplevt och jag vet inte vad jag ska tro. Jag såg någon som såg ut som den där ”sago tomten” utan för mitt fönster. Jag blev rädd skrek mamma och pappa kollade men såg inga steg i snön utan för fönstret som var en bra bit ovanför marken. Kunde det har varit tomten?

Imorgon är det Saint Nicolas

Imorgon är det den 6 December. Då är det Saint Nicolas och han kommer i natt med något till barnen. Men vi får väl se haha. Nu är det jo vi som lägger något i vinterstövlarna men det vet jo inte barnen haha.

Lördag och fryser

Hoppas ni får en fin kväll

Själv kommer jag spela på datorn med gubben min och bara vara. Jag är skit trött.

Vad ska du göra ikväll?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Janssons frestelse säger nog jag Och julmust! Och ja, jag tittar också på Kalle – även om jag ofta springer ut lite i köket under tiden och fixar.
  Skönt med en massa frisk luft för dig idag!

 2. Så roligt att du ville vara med i julkalendern tycker jag . Jättekul när folk deltar, sedan så glad jag blir över ditt sätt att skriva här. Så skönt med sådan lång promenad, jag kan ju inte gå efter olyckan. Men är så tacksam över att min granne går med Skilla åt mig just nu .

 3. Jag var lite skeptiskt, men trodde på tomten som liten. Tills den julen då jag skulle ge tomten en kram och fick syn på min morbrors hästsvans. Julskinka, köttbullar och julmust är det viktigaste på julbordet för mig.

 4. Jag blir glad av att läsa att du tar riktiga långpromenader med Simba och att han får leka i rastgården, jag ser alltför många hundar som bor i lägenheter och som i princip bara kommer ut på korta kisserundor….för de allra flesta hundar är detta in nog…de behöver rastas och tränas….
  Jag gillar också orsakullan….hon har en fin blogg.

 5. Tycker det är kul med den kalendern Madeleine har. Var inne och läste ditt inlägg. Skönt att komma ut även om det är kallt tycker jag,

 6. Roligt med Maddes kalender, alltid kul att bli uppmärksammad, en bra ide.. Härligt med långpromenader också och bra att ha en hund som sällskap

 7. Så mysigt med Maddes julkalender! Borde också ta tag i att vara med! Tycker det är så märkligt med folk som klagar på kalle – Det är ju tradition

Kommentera

%d bloggare gillar detta: