Ta ert ansvar

Barnen var hemma förra veckan. Elvira sån måndag och hela veckan. Waleria från torsdag och veckan ut.
Trodde att det var 48 timmars symtom fri som gällde.

Imorse när vi kom till skolan så möts vi av att skolan har fått covid-19 fall vilket vi INTE hade fått vet innan.
Alltså hade vi fått veta det innan skulle vi inte ha gått dit idag.

Kom hem hade min lektion och sen ringde jag VC snackade med läkaren som blev små sur hur bristen i informationen höll på.
Efter noga samtal med läkaren så fick jag info om att barnen ska vara hemma till onsdag alltså gå till skolan på torsdag OM inget tillstöter.

Så ni kan jo förstå att jag inte är så jävla glad.

Hur kan man……….

Hur kan man som skola missa att informera om covid-19 smitta på skola så att ALLA föräldrarna får det. Asså pappers format på barnens fack i tampuren.
Allt annat kommer i mail och i pim. Så varför gör dom inte samma sak i ett sånt viktigt fall.

Sen är jag jo lite så. Varför låter man sitt barn gå till skolan om man har träffat någon med covid-19 utan att informera om det. Så att skolar tsm med föräldrarna och kommunen kan bestämma hur dom ska göra.

Nej, man får inte hålla barnet hemma om det inte är sjukt. Men Hur tänker dom? Nu har det gått för långt.

Men ALLA måste ta ansvar. Jag har mina barn hemma vid minsta symtom. En temp över 37,5 och dom är hemma. Då det är tillräckligt för att kunna säga att det är något som kroppen reagerar på.

Vad har ni gjort idag?

Utan över allt detta ovan så har dagen ändå varit bra. Min nya kurs har börjat så ska sätta mig med det och lämna in det.
Jag ska fila mer på Svenskan och bara njuta av att jag bara har en lektions kurs och svenskan lägger jag upp själv. Vilket göra att jag har 2 dagar spec ped och 3 dagar svenska.

Ta ert ansvar

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Ja det har verkligen förändrats på den sociala biten. Vi är väldigt noga med att hålla oss för oss själva. Min man har tillräckligt med folk runt omkring sig på jobbet. Jag hatar det,….

  2. I min dotters skola har de haft fall hel hösten, men vi får information via email så det är ju dåligt att de slarvat med att informera…Igår var det mys med familjen och tentaskrivning

Kommentera

%d bloggare gillar detta: