Julen var minst sagt som förra året

Svenska folket klagar på att Folkhälsomyndighetens förslag är dåliga. Dom skyller på statsministern att han inte stänger ner Sverige.

Folk har fått sitta ensamma och sen finns det människor som ÄNDÅ väljer att åka långt och umgås med stora grupper med människor.
Som dom har sagt flera gånger. Dom kan inget om pandemier eller epidemier. Folkhälsomyndigheten har sån kunskap och dom är faktiskt fram tagna för medborgarnas hälsa och att mista tex spridning med mera.

Julen var minst sagt som förra året. Alla måste jobba med varandra och inte jobba emot.

Julen var minst sagt som förra året
Bara ett exempel på hur smittan kan spridas

Hur var er jul?

Som sagt Julen var minst sagt som förra året. Men hur var er jul?

Själv satt vi hemma jag, gubben och barnen. Öppnade julklapparna och sen åt mat. Vardags livet var detsamma inget annorlunda bara för det är jul.
Det blir bara jobbigt för barnen om vi ändrar och har oss. Nej tack. Vi kan ha det roligt och trevligt ändå.

Julen var minst sagt som förra året.

För oss är det ovant med en jul utan snö även i denna dela av Sverige. Men har sett flera som har fått snö så hoppat kommer kan jag jo säga.
Trodde vi skulle vakna med snö idag men det var bara frost som vi vaknade med. Men helt klart en början på rätt håll.

Minus grader ute och det är skönt men lite kyla. Fast det är svin kallt ute haha men det är skönt samtidigt.
Scooby han åker på täcke när det är så här kallt. Gillar inte att han går och skakar för att det är kallt. Jag håller mig helst inomhus men måste gå ut med han så. Men kan jo säga att man går fortare tack vare att det är kallt haha.

Julen var minst sagt som förra året

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: