Bloggen / Hälsa och träning / Livsstil / Vardag

Mål under 2021

Hur är det med dig idag?
Var har du gjort denna fina fredagen? Själv har jag haft möte med dottern och hennes logoped. Efter det var det lugnt ett tag innan jag skulle ha svenska lektion. Så klart sker allt detta över internet länk och jag känner mig trygg med det haha.

Just nu längtar jag efter sommaren och min student. Ja jag anser att man tar studenten så fort man har avslutat en gymnasieutbildning. Jag har inte gjort det innan så detta är min första. Ja jag må vara 30+ när jag får min utbildning men bättre sent än aldrig eller haha.

Men varför längtar jag till sommaren? Ja inte är det för ledighet och semester nej nej. Jag kommer inte ha något sånt då jag redan nu sitter och söker jobb men även sommar vikarie. Som det är nu så tar jag allt jag kan och jag kommer inte ge mig. För jag vill verkligen ha ett fast jobb så att måste sommar. Alltså Elvrias sista dagis sommar så kommer vi kunna njuta av ledighet.

Då hoppas jag även att under den tiden ska jag kunna ha utbildad Scooby. Men vi får se.
Jag vet om att till hösten kommer jag ta hand om att ta körkort och jag hoppas att Covid-19 inte kommer vara till något problem då. Jag vill göra det på hösten så att jag kan ta halkan och vinter/höst underlaget naturligt.

Ni vet jag har mycket planer i mitt huvud och jag har en massa delmål med.

Nu ska ni får se. Detta är mina planer och mina delmål.

Planer:

 • Jag ska börja med körkortet. Helst börja med teorin innan sommaren.
 • Köpa en clam bad till Scooby innan sommaren.
 • Gå ut skolan med minst E i min svenska och helst D i alla anda ämnen.
 • Börjar övningsköra med körskola innan årets slut.
 • Hittat hem oavsett om det är denna lgh eller en annan. Ja, jag har svårt att få en hem känsla här.

Delmål:

 • Få D i Special Pedagogik och helst Medicin
 • Få den APL platsen som jag önskar och att göra bra ifrån mig.
 • Kolla upp allt från att skriva in mig på körskola.
 • Göra om vårt hem efter hand med tössas utredning och vad hon behöver.
 • Börja springa 1 km varannan dag med Scooby innan sommaren.
 • Hitta det som får mig att må bättre

Författare

admin@motherandwife.se
En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentarer

Nyponsoppan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Jättebra mål med spanska mål och ekonomiska mål.Elina
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Det låter som riktigt bra mål för året! Ett av mina mål är att komma igång med träningen igen efter graviditetenMadde
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Just nu har jag bara ett mål. Att vi klarar oss igenom den här pandemin Men vill vara normalviktig innan året är slut. Kunna åka på julmarknad till Tyskland, och kunna bjuda hem vänner på middag. Var 30 då jag läste på komvux jag med.Marie Karlsson
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Hoppas att du uppnår dina mål då och klarar dina betyg, samt hoppas att ni hittar lgh ni vill haMarlene
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Wow, stora och spännande mål! Jag väntar bara på ett vaccin, så jag kan komma ur min corontän. Mitt enda mål är att inte bli sjuk i covid.Popprinsessan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Å vad kul med en hel lista med mål! Jag är lite dålig på att sätta upp mål för mig själv, även om jag vill en massa. Borde kanske konkretisera dem mer. Ett mål är att stärka upp min kropp så att jag slipper springa till kiropraktorn iaf.Fnulan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Bra mål, jag ska heja på dig och det ska bli roligt att haka på och se hur det går.Amanda Kanterfors
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Jag tror att man mår bra av att ha planer för året vad man vill göra. Vad kul att du snart är klar med din utbildning. Så glad för din skullFröken Rödlök
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Vad spännande att börja med körkort. Jag är dock glad att jag redan gjort det då jag hade svårigheter men känslan när man klarar det är värt det.Linda Odelmar
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Det låter som bra mål, hoppas att allt går som du planerat..Roligt att du snart är klar med din utbildning..Michelle
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Förstår att du längtar efter din utbildning är klar . Jag var 25 typ nör jag gjorde min café utbildning så ålder har ingen betydelse nör man gör det. Vi hade ändra runt 40 som gjorde utbildningen oxåfighterwomen85
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Vilka bra mål du har framför dig . Kul att vi fick ta del av dina mål. Både stora & delmålen. Att avsluta en utbildning är ju skönt. Eftersom du har kämpat & pluggat.Såklart kommer jag stötta dig i dina mål. Hoppas att dina mål går bra för dig & att 2021 blir ett bra år . Kram❣️Josefine Malmquist
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Ja de hade inte varit dumt med lite värme och solsken! Jag beställde några nya klänningar idag som fick mig att längta ännu meraLämna ett svar

Vem gav dig rätten?

januari 21, 2021

Mål under 2021

januari 22, 2021