Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det få personer vet

För 1 månad sen så sa jag nytt år nya möjligheter och saker kommer ändras.

Haha det kan man lugnt säga. Jag plugga Medicin 2, Psykologi 1på 5 veckor :O

Sen där på har jag akutsjukvård OCH min svenska. Som om det inte räcker så har jag gymnasiearbete som ska lämnas in. Vi har APL som kommer här i veckan 12.

Mitt i detta planerar vi lägenhetsbyte OCH jag ska hjälpa några av min klasskompisar att klara av skolan. Tror ni att jag har mycket och göra?

Jag trivs. Det är skönt att hjälpa andra och inte nog med det utan jag måste ändå vänja mig. Jag gillar att håller på med mina studier. Imorgon har jag muntligt om tarmsjukdomar och skador tex Magsår och sånt. Sen ska jag till läkaren då har jag konstant huvudvärk.

Nej det är inte stress och nej det är inte att jag har mycket att göra. För sätter jag sidan till så blir jag klar med det snabbare ist för att sjuka det framför mig.

Jag vill börja med att berätta en sak för er.

När jag väntade min stora flicka hörde jag alltid 2 hjärtljud fram till ca vecka 15 typ.
Jag kände rörelse redan vecka 13 och det var inte som med sonen eller den minsta.

I vecka 16 så fick jag en kniv skarp smärt i magen och jag gick och la mig. Efter en stund så kände loppan sparka och jag hade inte mer ont.

Jag snackade med min BM och att jag har hela tiden varit 100 på att jag hade tvillingar och skam den som ger sig. Jag har väntat tvillingar. Men i tidigt skede förlorade vi Alva.
Alva är någon som Lea prata mycket om och ofta.

Ni kan tänka er känslan ner ert barn står och är ledsen. Du kramar henne/han hårt och tröstar allt du kan. När du känner du någon kramar din bak ifrån så som barn gör och ditt barn säger ” mamma *Tvillingens namn* kramar dig bak ifrån för han/hon är också ledsen”

Du känner det men du kan inte fysiskt krama ditt andra barn.

Den känslan känner jag varje dag. Varje gång blir jag lika ledsen och tårarna rinner ner för min kind på samma sätt som dom gör nu när jag skriver om detta.

Du ser världen med andra ögon än dina egna
Du känner allt på ett annat sätt än andra.

I din syster lever du,
Det hon ser det ser du.

Även om vi inte ser dig,
Ser du oss.

Även om vi inte känner dig,
Känner du oss.

Ditt liv fortsätter i via din syster.
Du finns i hennes hjärta och där lever du.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Jag känner din hand i min varje dag,
När jag hämtar dina systrar,
När jag har lämnat din lilla syster och går hem.

Jag hör ditt skratt på deras rum när dom är i skola och dagis.

Du är alltid med oss, Du kommer alltid vara med oss.
Du är här, fast vi inte ser din fysiska kropp.

Tack Alva för att du vakar över din syster,
Tack för att hon aldrig är ensam när vi inte är där.

Vi älskar dig lika mycket som om du vore här med oss i fysisk form

16 comments / Add your comment below

  1. Alltid trist att förlora ett barn, och en sådan sak man inte kommer över, kul att du ska plugga i alla fall..Hoppas det går bra

  2. Det är tragiskt att förlora ett barn så. Ja, det kan bli mycket då man läser som vuxen. Gjorde ju samma sak. Ensamstående mamma, pluggade på heltid, och jobbade på det. Idag är jag tacksam för att jag klarade det 😊

  3. Oj vad många bollar du har! 😮🙂 sen är det plus barnen & hushållet. Fattar inte hur du hinner med. Tveksam om du egentligen gör det. Säger med med omtanke ❤️Hoppas att det går bra hos läkaren. Beklagar sorgen för barnet 🙁❤️ Jag är helt säker på att denna människa lever kvar i systern 💕å att hon finns hos dig. Stöttar dig i val du gör i ditt liv m.m. Så fin dikt. Kram vännen❣️

  4. Oj, ja! Det låter onekligen som att du har mycket att göra. Precis som du säger så är det ju dock ALLTID bättre att se till att få saker gjort med en gång istället för att skjuta dem framför sig. Jag är expert på att skjuta fram saker men har som mål detta år att ändra på det då det ju bara bidrar med så mycket onödig stress.

  5. Åh vad vackert skrivit. Vad fint att din dotter känner av sin änglasyster. Det måste vara en stor sorg i er men också en så otroligt fin gåva i din dotter som lever❣️

  6. Ja oj, du verkar ha många järn i elden! Hoppas du får bukt med huvudvärken bara! Beklagar er förlust, men vad fint att ni ändå känner närvaron av den lilla flickan.

  7. Du har verkligen saker på g men du har rätt om man inte gör sakerna och bara skjuter fram det så blir det ju bara mer sen så ja. Sen är det kul att vara kreativ 😊

  8. Ja hade samma problem med huvudvärk under tiden ja plugga till usla, för mig visade det sig va överanstängda ögon och att ja behöve läsglasögon 😅. Om du redan har läsglasögon kanske du skulle behöva starkare glas? IInte för de behöver vara det, men både jag och många ja känner har just fått dessa problem med konstant huvudvärk i kombo med studier någon gång och det varit synen som varit problemet, alltid värt att kolla upp de också om inte läkaren konstaterar något annat

  9. Du har verkligen fullt upp! Skönt att du inte blir stressad av så mycket att göra. Vad fint skrivet om Alva ♥️ att ni känner hennes närvaro även om det var en stor förlust!

  10. Så sorgligt det där, tror ingen som inte föreställt sig saken kan förstå den smärtan. Du får försöka ta lite pauser så du inte blir utmattad i allt.

Lämna ett svar

Till startsidan