Bloggen / Familjeliv / Hälsa och träning / Livsstil / Vardag

Då var det min tur

Jag hoppas allt är bra med er.

Själv så är det väldigt nere. Igår ringde läkaren och sa att jag är positiv för Covid-19.
Så har värkligen kurerat mig här nu. Mår inte alls bra.

Har haft huvudvärk länge och nu är den tillbaka. Igår hade jag jätte ångest så jag satt i mitt huvud och planerade ett vård brev. Planerade allt i huvudet och tänkte hur vill jag vårdas om det behövs.

Vill inte att gubben ska behöva stå här med barnen och behöva ta det beslutet liksom.
Tänkte även på vem skulle få ta över Scooby om gubben inte ville ha kvar han.
Så ja mitt huvud har verkligen fått jobba. Idag är jag helt tom och jag vill bara mysa med barnen hela tiden.

  1. Vilken månad tycker du alltid känns längst? Oktober tycker jag. Det är den där övergången mellan sommaren och hösten.
  2. Vilken tid på året går fortast? Sommaren. Känns som dagarna inte tar slut. Känns som dagarna flyter ihop.
  3. När på året är du som gladast? Vinter och våren. Hösten är värst för mig. Och inte för mörkret utan för mina fobier och min ångest.
  4. Hur skulle ditt år se ut, vädermässigt, om du fick välja? Haha sön hade kommit natten mellan 30 nov och 1 dec. Sen hade den försvunnit på natten mellan 28 feb och 1 mars. Sen är det vår tills den 31 maj och sommaren börja den 1 Juni. Sen är det slut den 31 aug och hösten börjar den 1 sep. Hösten skulle det var höst värdet. Alltså regn och åska samt en och annan storm. Våren hade det var regn och åska. Men bara regn på natten ty 22-05. Under sommaren MAX 30 grader i solen 24 i skuggan. Fint regn på natten mellan 22-05. Vattnet hade haft en temp på 25 grader mellan 10-16. Sist den fina vintern. 1 meter snö och kramsnö. Minus 20 på nätterna och minus 5 på dagarna. Hela Sverige ska kunna se norrskenet och så klart måste det finnas snöstormar och att det ska snöa varje dag men olika mycket haha.
  5. Vilken är din favorithändelse som återkommer varje år? Våren. Att du hur blommorna kommer och tyvärr pollen med.

Författare

admin@motherandwife.se
En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentarer

Hultans
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

krya på dig bästa du <3Madde
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

så Januari är den längsta månaden tycker jag. Så tråkig och ingenting händer. Hösten är favoritmånaden. De allra flesta blir inte speciellt sjuka i covid19 så vi får hoppas du tillhör domElina
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Hoppas att du inte blir så hårt drabbade av covid-19 och att du kurerar dig snabbt! Förstår att huvudet går på högvarv men det kan ändå vara skönt att tänkt igenom dem besluten så gubben vetMarie Karlsson
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Ohh du får ta och krya på dig och tänk inte det värsta, mys med barnen extra ändåPopprinsessan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Håller tummarna att det vänder nu & att du bara mår bättre. Krya på dig!fighterwomen85
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Hoppas att inte covid blir värre på dig ❤️. Såna där tankar får du inte ha vännen ❤️. Du kommer klara dig ur denna nedgång & du kommer upp ur starkare än någonsin ❤️. Kul att läsa din lista . Å jag håller med dig om vädret året om StyrkeKramar❣️Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Fy förstår att du kände så där, det hade nog jag också gjort vid ett positivt testresultat. Hoppas du mår bättre snart. Det verkar trots att man blir rejält sjukt som att de flesta blir frisk snabbt ❤.Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Fy förstår att du kände så där, det hade nog jag också gjort vid ett positivt testresultat. Hoppas du mår bättre snart. Det verkar trots att man blir rejält sjukt som att de flesta blir frisk snabbt ❤.Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Fy förstår att du kände så där, det hade nog jag också gjort vid ett positivt testresultat. Hoppas du mår bättre snart. Det verkar trots att man blir rejält sjukt som att de flesta blir frisk snabbt ❤.Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Fy förstår att du kände så där, det hade nog jag också gjort vid ett positivt testresultat. Hoppas du mår bättre snart. Det verkar trots att man blir rejält sjukt som att de flesta blir frisk snabbt ❤.Diana Saelöen
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Krya på dig kära du, och tänk på att de allra flesta blir väldigt lindrigt drabbade. Jag vet verkligen. Inte vilket som är mitt favoritväder men vet att jag hatar slask och regn i kombination med blåstFnulan
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Jag hoppas att det blir en lättsam variant för dig!!! Krya på!Michelle
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Ah men stackare förhoppningsvis går det över . Och du tillfriskna . Min syster hade det och det gick över. Det är mest på de gamla och de som är i riskgrupp. Krya på dej ialf och stor bamse kram ❤️❤️❤️sofiefriden
november 30, -0001 kl. 12:00 f m

Usch då det var verkligen tråkigt att höra. Hoppas du snart blir bättre ❤️Lämna ett svar

En sån där dag

februari 5, 2021

Då var det min tur

februari 6, 2021