När vardagen inte har utrymme

När vardagen inte har utrymme

När vardagen inte har utrymme, man jobbar eller pluggar på heltid kan det vara jobbigt att hinna med sina intressen med. Tiden på dygnet är kort och man inte hinner inte med allt som man vill.
Jag som tur har inget ute intresse mer än att gå långa promenader med hunden. Resten kan jag göra inomhus. Så som blogga, fotografera, handarbete med mera.

Under vinterhalvåret kan det vara jobbigt att hinna med allt då mörkret infaller.

Hinner jag med allt jag vill?

Mina studier tar upp större delen av min tid. Så när jag kan sitta med annat blir det barnen, hunden för att sen bli hemmet och sist företaget. Där mellan ska man hinna med att fixa med tvätt, städa och allt som rör sitt hem. Men timmarna på dygnet är för få. För att hinna med allt som man vill men man får det att funka om man verkligen vill.

Kolla på mig. Jag började skriva detta inlägget igår. Fick totalt stopp för att jag blev stressad. Nu är kl 9 och jag fortsätter att skriva på det. Därför kan det vara tyst på min blogg ett tag innan det kommer upp ett nytt inlägg.

Sanningen är den att…..

Jag är en person som inte kan göra saker halvt. Jag sitter med 1 inlägg i timmar om jag har tur och har jag otur så är det dagar. Men varför?
Jo för jag kommer på allt jag vill skriva men jag hittar inte koppling eller tråd. Då blir det jobbigt för mig när jag bara skriver sen mitt i kommer på att det finns ingen koppling. Så då många jag antingen skriva om ALLT eller så många jag ändra mitt inlägg och syftet. Det som i sin tur leder till att jag måste ”övertala” mig själv att kunna göra något av det.

När det blir kaos i huvudet så släpper jag det och rör inte det så länge jag har ångesten. Alltså det kan variera mellan timmar till dagar. För jag kan tänka att jag ska sätta mig med det men det kommer antingen något i vägen eller så kommer ångesten över något annat så blir det ångest med inlägget.

Vilket relaterar till att ett inlägg tar sjukt lång tid för mig. Jag förstår att man vill läsa mina inlägg och så. Samtidigt som man tycker det är tråkigt att det inte kommer upp inlägg.

När vardagen inte har utrymme

Hur blir det för dig När vardagen inte har utrymme?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar