Sista fredagen i februari

Sista fredagen i februari

Sista fredagen i februari vad skönt. Nu kan vi lämna vintern bakom oss och blicka fram till våren.

Sista fredagen i februari

Ska bli så skönt att lägga vinter bakom oss så vi kan börja njuta av solen och vårens färger. Men med detta så följer att folk umgås med andra oavsett inne eller ute. Vilket kommer öka spridning bland dom som inte är vaccinerade. Suck säger jag bara. Att folk anser att det nära umgänget är så viktigt att dom kan orsaka livet på flera.

Sen har man mage att anklaga Lena Hallengren för dödsfallen. Jag undrar var mänskligheten är på väg.

Vad är viktigt för mig som bloggare?

Denna frågan fick jag av en bekant. Både på gott och ont så samtalade vi om det här med vad man vill ha ut med sin blogg. Är det kommentarerna eller är det läsarna?

Jag startade min första blogg redan 2004 sen blev det en ny 2006. Jag har drivit 2 bloggar. Under mina 17 år inom bloggarna så har jag både varit aktiv och vilande. När jag var vilande var jag en aktiv läsare. När jag startade upp en ny blogg som var jag aktiv. Den var som en dagbok.

Motherandwife är relativt nyfödd. Jag har drivit denna snart 1 år. Innan dess drev jag belliz.se och missmadde.se. Ingen av dom två sista är aktiva mer.
När jag startade Motherandwife var tanken att jag skulle skriva om familjeliv och mamma livet. Men så blev det inte. Idag har min blogg blivit mitt företag och min fristad för mina tankar.

Genom åren har jag stött på flera bloggar som drivs av kommenterarna än av läsarna. Flera ”kommentera” grupper hade kommit upp på Facebook. Även jag delar där ibland. Men jag tycker inte att svaren är genuina. Det blir bara ett svar ingen känsla eller liknande bakom.

Sista fredagen i februari

Min februari har varit helt okej. Idag är min Medicin 2 kurs slut och det är dags för betyg sättningen. Jag är spänd men vad ska man göra? På måndag börjar mars månad och det betyder även att akutsjukvården börjar.

Samtidigt så har jag APL och svenska. Så jag har många bollar i luften men jag gillar det. Samtidigt som jag ska söka jobb och sommarjobb. Mitt i detta hoppas vi på lägenhets byte.

Tack för att du kollade in. Lämna gärna en kommentar eller gilla mitt inlägg. Nu kan du även dela mitt inlägg på sociala media.
Ha en fin dag och var rädd om dig

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

0 svar på Sista fredagen i februari

  1. Maria skriver:

    Tycker det känns helt sjukt att vi är inne i mars nästa vecka. Längtar så till värmen nu

Lämna ett svar