Äntlig så är vi framme

Äntlig så är vi framme

Jag kan jo säga er att denna känslan ”Äntlig så är vi framme” den slår allt.
Det är så himla tyst här och det är skönt. Vi sitter här i vår säng och bara slappar. Innan det är dags att börja kolla i lådorna ska börja plockas upp. Just nu undrar jag var är mina städ saker :O Vill ha dom.

Spårvagnen hit!

Jag tog spårvagnen upp och det kändes jo lite så när man gick på. Folk som satt längst back där som vi med hundar ska vara. Folk som är rädda för hundar. Varför sitter dom där då?
Men men det gick bra på vägen upp. Scooby satt som ett ljus hela vägen och sen så gick vi en runda på vägen hit. Han gjorde sina behov och han sniffade som bara den.

Men man såg jo en stor skillnad på han. Han gick inte på spänn som i Gamlestan vilket han gjorde hela tiden.
Men nu är vi här och jag funderar på om jag vill leta efter städsakerna. Det kvittar vad jag vill utan det är vad jag behöver. Men jag ska hitta dom med haha. Imorgon har jag en dag till det med. Just nu har jag en buse som jag tror börjar få feber.

Idag var det kallt.

Idag har det varit kallt. Jag frös när jag var ute med barnen. Inte alls det jag vill. 4 grader ute. Brr var tog värmen vägen?
Men snart kommer våren på riktigt tror jag.

Äntlig så är vi framme.

Vad är det som du tycker är jobbigast med att flytta?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar