Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Halva veckan har gått nu

Först av allt. God Morgon på dig 🙂

Idag är det onsdag och halva veckan har gått nu. Kan säga att det är skönt för nu går veckorna lite fortare vilket är skönt.
Nästa vecka är akutsjukvården slut och gymnasiearbete börjar. Har redan tänkt ut hur mitt gymnasiearbete ska se ut men ska se så att det blir så bra som jag vill ha det haha. Det kan vara jobbigare.

Denna veckans planering har kanske inte varit som jag tänkte haha men när är den det.

Måndag: Bredvid gång dag och kompletterings samtal med lärare.
Tisdag: Lektion via meet. Gymnasiearbete och gynekologi.
Onsdag: Bredvid gång kväll och kartläggning för gymnasiearbetet.
Torsdag: Plugga för lektion på fredag och skriva samarbete här på bloggen. Stora flickan kommer hit.
Fredag: Lektion och umgås med stora tösa för att sen hämta barnen på skola och dagis

Har du några speciella planera denna veckan?
Hur brukar din vecka se ut?

14 comments / Add your comment below

 1. Hehe, jag har slutat att skriva ner en veckoplanering för det blir ändå inte som jag tänkt mig. Det låter iallafall som en bra plan för veckan. Vad bra att du har en plan för ditt arbete. Det kommer bli toppen!

 2. Jag brukar inte planera så mycket för mina veckor, brukar låta det komma som det kommer. Visst vissa saker är inplanerade. Så som tex att jag ska till skolan idag och göra lite praktiska saker och till helgen så ska jag jobba.

 3. Har precis klarat av en svår uppgift i skolan som jag lämnade in i går och nu väntar responsarbete resten av veckan. Helst av allt skulle jag vilja strunta i allt och åka på roliga utflykter i stället, men vi får se hur det blir. Kul med gymnasiearbete 😊

 4. Har bara jobbat den här veckan, men ledigt i morgon som ända dag. Ska fira ena dottern på fredag innan jobbet, men sen händer inte så mycket mer här. Du hade ändå att göra de flesta dagarna känns det som.

 5. Ja tiden går verkligen så mycket snabbare nu. Du har fullt upp minst sagt. Jag har inte så mycket planerat men ändå mkt att göra.

 6. Jag har inga speciella planer denna vecka men har daglig verksamhet imorgon för att sedan vara ledig på fredag. Kolla the handmaids tale säsong 4 de avsnitt som släppts.

 7. Jag känner att det börjar bli för mycket för mig denna veckan och känner att jag vill bara ha min APL klart nu och att jag kan komma iång med mina slutstudier nu, för just nu känner jag mig pressad

 8. Först och främst. Jag kunde inte gilla ditt inlägg. Fick bara en vit skärm. Men testar sen när jag sitter vid en dator. Oavsett så har alltid en massa planer främst jobbmässigt men det är sällan de går att hålla. Man får helt enkelt vara flexibel bara man håller sina deadlines. Hoppas resterande av din vecka blir som planerat iaf

 9. Jag har nog missat vad du pluggar till? 🙈 Här blev det inget planerat alls den här veckan och även nästa vecka räknar vi med att vi får hålla oss i karantän.

 10. va mysiga dagar du ändå har för dej som lommer. förstår om du längtar tills hon är hemma. den däf bilden ser ut dom en sommar dröm 😍

 11. Skönt att veckan snart är slut. Viktigt det där att gå bredvid. Va glad att du får göra det. Så skönt att du vet vad du ska skriva om i ditt gymnasiearbete 👍😊. Jag hoppas att du får mysa med din stora tjej i morgon fredag innan de andra barnen kommer hem. Fin bild 😃☘️🌺Mina veckor brukar se ut så att jag tränar. Håller på med hemmet. Åker på några möten ibland & så 🙂 Ta hand om dig! Kram❣️

Lämna ett svar

Till startsidan