Min lediga helgs sista dag

Min lediga helgs sista dag.
Söndag och nationaldagen för Sverige. Idag hissar vi flaggar och spelar ”Du gamla du fri” på högsta volym och äter svensk mat.
En del kanske även dricker svensk vuxen drick tex norrlandsguld eller något annat.

Men här njuter jag av min sista lediga helgdag för denna gång. Nästa helg jobbar jag. Då går jag på fredag och av på söndag. Där mellan är det med för att vara med familjen, duscha och sova samt äta.

Igår sov jag till kl 7 och idag till kl 9. Ganska skönt då klockan ringer kvar i 5 imorgon för att jag ska gå upp och sen åka till jobbet. Tänkte först cykla men sen kom jag på att jag ska hämta Elvira och jag har ingen barnsits på cykeln så kommer bli spårvagn.

Längtar tills hon går här borta. Nu här ska vi fixa cykel till henne så när gubben har semester kan båda tjejerna cykla. På mina lediga dagar blir det att gå/cykla med dem så dom lär sig cykla till dagis och skola utan problem.

Idag tänkte jag att vi skulle gå längst ån och bara njuta av skogen. Sen hem för jag fixa med lax och potatis mums. Sen ska jag fixa lite så som bygga ihop extra sängen under våningssängen och städa lite samt fixa med tvätten från igår.

Men nu kommer jag sitta här och njuta av Min lediga helgs sista dag.
Med datorn i knäet och chailatten i muggen.
Innan jag drar på min sockarna för att ta på min skorna och ge mig ut i skogen med barnen.

Inget går upp emot en skön dag på vandringsleden och bara mysa med familjen.

Vad ska ni göra idag?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar