Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Varit på utflykt idag

Varit på utflykt idag

I dag var jag och röntgade hjärnan. Något som är väldig speciellt att göra och något som jag inte ser fram emot. Så hoppas att jag inte behöver det.

Imorgon är det lördag och min tanke med att dra och träna kommer inte funka 🙁 Då det stället jag tränar på är stäng under helgerna. Men från och med den 1 sep så kommer dom öppna för helgen och kvällar.

Men det är skönt att jag har hittat ett ställe som jag kan träna på utan att behöver åka spårvagn till de.
Detta gör att jag ska dra och träna efter jag har lämnat barnen på skola och dagis fram tills jag ska jobba för då kan jag åka direkt där ifrån till jobbet.

Varför gillar jag att träna?

Alla har vi olika anledningar till att vi tränar.
Jag gör det för att bygga upp kroppen så att jag klara av mitt arbete. Då jag jobbar inom sjukvården så behöver jag det för att kunna ha styrkan att hjälpa mina patienter.

Sen är det bra för kroppen med. Man tror inte bara upp musklerna utan man tränar på hållningen i kroppen och hur kan själv mår med.

Så träning är både fysiskt och psykiskt. Fast många tror att det är fysisk mest.

Varit på utflykt idag

Varit på utflykt idag

Jag älskar att göra utflykter. Nu var min utanför min trygghet och de är jobbigt nog med det
Så resten av kvällen kommer bli att sitta och jobba lite med bloggen för att göra så att det ser snyggt ut här så klart 🙂
Men även bara slappa vid tvn sen. Det är jo fredag så klart 🙂 Det blir att fixa med en logga till mig och kanske en ny header. Jag vet inte än men kanske gör några så får vi ha en röstning.

Vad har du gjort idag?

Lämna ett svar

Till startsidan