Då var det ett nytt anfall idag

Då var det ett nytt anfall idag

Jag har tidigare skrivit om mina gallstensanfall som jag får. Dem kan vara små anfall och stora anfall.
Idag fick jag ett mellan anfall. Så gubben fick hämta ut oxynormen och jag ringde jobbet. Vi som hade det trevligt på jobbet igår. Jag ville verkligen jobba idag men nej sa gallstenen.

Då var det ett nytt anfall idag. Det är jobbigt inte bara med smärtan och sådant. Utan även att man inte kan jobba så som man vill och det påverkar inte bara ekonomin utan även att komma in i gruppen på jobbet.

Gubben fixade här hemma

Denna helg har gubbens buse från tidigare äktenskap varit här. Det har varit roligt men akk så sorligt när hon for hem till mamman sin. Hela Leas värd föllsammans för henne. Så det var jobbigt för henne inte bara känslomässigt utan fysiskt med. Det går lite lättare med den stora flickan än med denna mellersta.

Vi har inte bara haft besök utan gubben fick för sig att möblera om. Han fick inte mycket hjälp av mig alls haha. Men han löste det och det var klart på 4,5 timme. Då hade han fått göra paus för att hjälp ungarna i badet och duschen med. Men han klarade det och nu har barnen det ”stora sovrummet” och vi har det ”lilla sovrummet”
Inte för att det är många kvadrat som skiljer dem år men dom är jo ändå olika stora.

Då var det ett nytt anfall idag

Då var det ett nytt anfall idag

Nu ska jag ta min nalle och sova!

Godnatt på er alla

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar