Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sen sist? Ja, för utom att jobbet har öppnat upp helt och vi har börjat med nya saker och ändringar. Så har jag även haft mitt första rehab möte med min chef pga min frånvaro fast dom vet jo varför.

Sen vaccinerade jag mig andra dosen i måndags och direkt på kvällen slog febern till. Igår la jag mellan 38-40 graders feber. Idag har jag än så länge vaknat med temp mellan 37,5-38 så den är på g ner. Vilket betyder jobb imorgon om den inte går upp under kvällen.

Jag är inte lika aktiv som innan.

Jag har varit väldigt aktiv på min blogg här fram tills jag började jobba på sjukhuset. Tiden fysiskt har funnits där men mentalt så har jag varit så trött att jag inte vet var jag har haft häcken någonstans. Mitt gallstensanfall har varit högst aktiva under sommaren vilken suger men vad ska man göra liksom. Sen har det varit mycket runt om med barnen och diverse saker.

Jag skriver inte allt i min blogg fast detta är min dagbok typ. Efter många näsor som har varit inne och läst där dem hela tiden tar det som något högt negativt att man skriva om privata saker fast det var mer personlig än privat. Så tröttnar jag. Jag har hållit på med bloggande i över 20 år och när någon som inte ens känner mig speciellt bra. Börjar använda min blogg för att kunna hålla på med personliga angrepp. Då orkar jag inte och jag ändra mitt innehåll. Vilket har kostat mig där efter med. Suger göra det.

Men det är något som vi måste prata om. Då folk glömmer bort att det inte är okej även om man ”känner” den personen som skriver det. Ska journalisternas privata umgänge ta avstånd från dem efter vad det skrivit i tidningen där det är deras jobb?
Min blogg är mitt jobb då jag har mitt företag inom min blogg.

Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sen sist?
Har du gjort något speciellt?

Vad har hänt sen sist?

 

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Hälsa och träning, Livsstil, Vardag. Bokmärk permalänken.

0 svar på Vad har hänt sen sist?

  1. Madde skriver:

    Försöker få allt att gå runt bara efter semestern.. Blev tyvärr förkyld direkt men neg covidtest. Vet vad du går igenom med gallan. Så jobbigt. Glöm inte att rehabmötet är ditt möte och ska erbjudas enl lag. Superbra att arbetsgivaren gör det.. Många undviker.

Lämna ett svar