Helt slut och trött

Idag är en sådan där dag där både kroppen och hjärnan har checkat ut. Helt slut och trött, men vad ska man göra?

Vid 10 åkte jag till jobbet för att snacka med chefen lite. Där vi kom fram till några saker som vi ska lösa
Men det var skönt att kunna snacka med henne utan att känna att man är borta från arbetet för att snacka med henne.

Sen snacka jag med lite kollegor och fixade då jag kan läsa mailen nu när jag är hemma så jag inte missar en massa information som jag behöver. Jag vill jo inte missa våra veckobrev och sådant med 🙂

Min släkt blir större

För ca 1 vecka sen fick jag upp på Myheriatge att vi ska ha en släkting på min mammas sida.
Så klart blev jag glad då jag inte har hittat någon på hennes sida utan mest på pappas.

Så nu har jag fått kontakt med min nästkusins son.
För att göra det enkelt.
Min mamma faster. Hon fick en dotter som fick en son.
Min mammas fasters dotter är mammas kusin. Då blir mammas kusins barn mina nästkusiner.
Något som jag är jätteglad över att vi har fått kontakt med. Sen att alla i min mammas släkt inte är lika glada skiter jag helt i. Kan dem inte kommer över något som händer för flera år sen är det dem som har problem.

Helt slut och trött

Helt slut och trött

Det börjar bli kallare ute och sommaren börjar bli ett minne blått.
Men ändå så håller jag mina skogspromenader så kära att jag inte vet vad jag skulle göra utan dem.
Jag bodde 4 år utan skogen mer centralt än nu. Med facit i hand så kommer jag inte vilja göra om det.

Jag behöver skog och natur på alla sätt jag bara kan. Om det är att gå Kviberg under vintern pga halt nere vid ån. Ja, då får jag göra det. För jag behöver det. Att gå på asfalten och inne på jobbet kommer döda mina fötter.  Jag behöver naturunderlaget, för att bygga upp kroppen även om det är små saker så behöver man det. När man går på asfalt så är det mer att man drar benen men i skogen så lyfter man på fötterna mer naturligt.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: