När huvudet inte är med. Det är inte varje dag som jag funderar på om mina val är rätt. För ofta så är jag verkligen hundra på det. Men nu är jag osäker på om detta är bra.

Som en del av er vet har jag min blogg med domän. motherandwife.se
Jag har den på ett jättebra ställe så det är inget fel där.

Men åter till det jag menade. Jag har länge funderat på vad mitt företag ska handla om.

Snabbt insåg jag att mitt privata inte skulle vara på inne i det.
Vilket kanske är svårt när man skriver en blogg då det utgår oftast från den privata i våra liv.

Var går gränsen för det privata och det professionellt?
Hur ska man kunna vara det ena men inte det andra?

Som i mitt yrke som undersköterska där är jag professionellt men jag är personlig med. Tex pratar om mina barn och jag kan prata om tex när jag kom upp hit till Göteborg.
Men sen drar jag min gräns där. Det är sällan jag säger barnens namn. Jag säger ALDRIG var jag bor eller ens mitt efternamn. Jag avslöjar inget som kan avslöja min och min familj.

Men i en blogg är det svårt att vara professionell men inte privat.
En blogg är mer eller mindre en öppen dagbok anser många. Men jag anser att det är ett sätt där jag kan skriva av mina tankar, funderingar och nå ut till men människor än att ringa en kompis.

Men var går gränsen?

När huvudet inte är med så gör man eller skriver man saker som man sen kommer få sota för.
En jag känner sa till mig så här ”Det är aldrig det du skriver du sotar för. Utan det är för de personerna som känner behovet att hålla krav i det och dra upp det mot dig. Det är vad du sotar för”

Och något i det stämmer. Vi alla gör fel, men om alla hade tagit en print eller hade tagit en skärmdump. Gud då hade folk inte haft något annat för sig!

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: