Idag hade vi möte med dotterns skola. Där efter så var det möte med min skola. Mötena gick bra!

Jag har även kollat upp möjligheten för att läsa upp min engelska på den skolan som jag pluggar på de. De har den möjligheten så ska bli roligt. Sen har jag matematiken och något mer för att klara grundämnena. Sen ska jag läsa upp tex biologi och lite så med. Då jag behöver det för att komma in för att plugga till SSK.

Idag är det kallt ute. Jag sitter här i sängen och skrivet. Ögonen håller på att gå i kors. Snacka om att dagen har varit intensiv med information. Men vad ska man göra. Man gör allt för att skolgången ska gå så bra som möjligt för dottern.

Jag håller på att kolla på engelska 1 och Matematik 1 på samma ställe som jag läser min svenska på

Det är så kallt och regnit att man inte kan njuta av balkongen. Vilket är tråkigt då jag vill njuta av min balkong. Men det ska bli roligt och se om vi får någon snö där till vintern.

Jag längtar efter snön och kunna ta många bilder på barnen när dem leker. Så hoppas inte att det blir slask som i Gamlestan. För då blir jag ledsen.

Så en summering av dagen då.

Mötena gick bra. W fick hämta E idag på förskolan. Vilket hon blev jätteglad för 🙂
För mig nu i helgen är det att bli klar med mitt referat och skicka in det till min lärare för att sen fortsätta med modul 2 som blir att läsa och se film om Hamlet. Så det ska bli roligt.

En bok och en film som jag inte har sett. Så det blir att göra mellan måndag och onsdag.

Men nu får ni ha en underbar kväll fina läsare.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: