Då var det min tur

Då var det min tur

Här sitter jag en av mina hemma studerade dagar. Men akk vad mitt huvud inte orkar med det. Då var det min tur att sitta med nästäppa och snuva samt en huvudvärk från en annan planet.

Men likväl fortsätter verkligheten med ett utan mig och mitt huvud. Men vad gör man?

Min ADHD

Ja, jag har ett vackert prov på onsdag och jag måste studera inför det. Men hur ska jag kunna när huvudet just nu inte är anträffbart för att det har helt checkat ut. Jo, man gör som jag. Vaknar med en migräns som gå iväg efter en stund, sen sätter mig på FB och lägga upp en annons.

Sen in på min andra blogg som ni kan läsa här! För att uppdatera den som har varit tyst ett tag. Och nu sitter jag med musik i öronen denna bloggen samt discord i bakgrunden. Ja detta är jo ingen nyhet för någon att jag sitter med flera saker på samma gång. Men jag måste annars kommer jag inte igång med dagen.

Fast jag vet om att jag har andra saker med att göra så många jag ändå ha 100 saker på gång känns det som. Eller är det så för min ADHD? Jag vet helt ärligt inte men jag vet om att jag alltid har haft det behovet.

Det är jo en stor fördel men även en nackdel kan jag jo ärligt säga. Jag glömmer bort många saker och jag vill inte alltid göra det som jag måste. Mer är halva tiden på dagen Zoomar jag ut för att jag inte kan hålla fokuset. Så jag ser jo att min ADHD fyller den graden som är att på mig. Men det är lik förbannat svårt ändå.

Snart dags för läkarbesök som ska lägga in mina diagnoser i journalen så att ALLA kan läsa dem.

Min autism

Ja då vet det jo den med. Den gör sig till känna allt mer och oftare. Men jag är säker på att den nivån stämmer in. Men min autism blir dämpad pga min ADHD. Vilket ist kan ställa till det om dem ska börja med medicin för ADHD:n. Då kan min autism bli mer framstående och jag kan få mer problem pga autismen. Inte för att jag bryr mig men samhället gör.

Speciellt nu när det är borgliga som ska styra Sverige. För det heter jo ”Om du kan jobba ska du jobba oavsett diagnos” alltså det kommer baseras på din diagnos och inte på din förmåga. Jo men hej detta kommer jo gå så bra. NEJ det kommer det inte.

Ska vi se hur många det är som kommer bli lidande i denna vändan. Nej jag hatar inte politik. Jag bara starkt ogillar hur någon kan hålla på så. Men detta är baserat i en av mina största hinder och svårigheter. Någon som jag inte kommer nämna i bloggen då folk kommer vänta på det och använda det fel.

Men till min autism. Jag kämpar med mycket inom det området och det är inte alla som ser det då på utsidan så kan det uppfattas att jag är mycket social och vill ha människokontakt. Men hur någon på insidan vet man inte alltid.

Då var det min tur

Men nu sitter jag här och snuvar. Jag ska nu gå tillbaka till det jag tänker och det är att sätta mig och kolla över det som händer på servern som vi har och hjälpa spelare. Men ut över det blir det nog en och annan vända in på the sims 4 samt att plugga lite.

Tack för att du läste min blogg. Glöm inte att kommentera så att jag vet hur du tänker och kan styra mina inlägg lite till sina tankar.
Tills nästa gång. Missa inte min andra blogg klicka Här!

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i ADHD, Autism, Dyslexi, NPF, Skolan, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar