Allt är upp och ner

Allt är upp och ner

Idag är Allt är upp och ner. Jag känner hur fotfästet har dragits undan och att jag inte har någon styrning på skutan.

Men vad gör man? Jo, man gör en Madde och börjar städa HELA köket. Inte bara vasken och spisen utan bort med allt och städa.
Något som är så sköt att göra med men vad gör man.

Imorgon är en ny vecka och den gonar jag in med mys.

Mycket har hänt.

I fredags träffade jag min tatuerare och umgicks med honom. Så klar så blev det lite gaddande med. Vi körde mina ugglor på låret och lite så.
Efter lite snurrig information från CSN så kommer jag behöva göra drastiska ändringar i både studielivet och privatlivet.

Med detta sagt livet fortsätter och det kommer jag med göra. Det återstår att se hur långt jag orkar och hur mycket jag hinner innan jag kreverar igen.
Något som är närmare än vad folk kanske tror då jag inte visare det utåt.

Idag ha det även blir Blue mys.

Allt är upp och ner

På onsdag ska jag tillbaka till FoU på sjukhuset. Där jag ska fortsätta min scanning om diagnoser och min PTSD. Redan imorgon blir det näsan ner i boken och PLUGGA. Har en hel del att göra vilket kommer bli jobbigt. Det är så mycket som händer runt om.
Mer än vad jag kan nämna här.

Kan ni hjälpa mig? Jag behöver er hjälp med en röstning.

Kommentera i kommentarsfältet vilken bild du röster på. OBS om ni gillar den med vill föreslå en annan HÖSTIG färg så kommentera det med.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i ADHD, Autism, Bloggen, Dyslexi, Familj, Familjeliv, FASHION, Foto, Hälsa och träning, LIFESTYLE, Livsstil, Livstil, NPF, Uncategorized, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar