Helgen är slut

Helgen är slut

Helgen är slut, vilket är skönt då man kan komma tillbaka till rutinerna. Men så mycket för de rutinerna haha.
Veckan börjar med jobb 8-15 ska jag vara på en förskola och vara löpare.

Detta betyder att jag ska vara där som jag behövs och på måndag ska jag vara på 5 olika avdelningar vars 30 min mellan avdelnings byten. Så det ska vara roligt. Men även en utmaningen då jag ska vara med 3-5 åringar. Något som jag inte har varit med innan. Det ska bli roligt.

Att en dröm kan vara konstig.

Någon vill säga mig något men vad?

I natt har jag dröm konstiga drömmar. Du kanske kan tolka den?

Vi bor i ett hus med härstamning från 1800-talet skulle jag tro. Det är rött trähus med 1000 kvadrat.
Det ligger en å där och en metall bro som leder rakt ut i en skog med olika djur.

Djuren som fans i skogen är brunbjörn, varg, räv och alla hjort arterna. Sen fanns det andra skogs djur men dem var inte så nära som dem jag nämnde.

Jag var ofta med räven och vargen. Något som jag minns tydligt är när jag kommer upp bör en kulle och där ligger vargen tydligt. Hon ska somna och jag smyger upp för att sedan ta upp mobilen för att ta en bild. Vilket jag får, den var jättefin.

Kort efter ser jag ryggen av en brunbjörn. Sen ser jag hur den springer mot mig och jag SKRIKER. Vi jag och björnen rullar runt i en kullerbytta. Sen går björnen tillbaka för att sova. Jag reser mig upp kollar på björnen sen efter vargen. Men en räv kom gåendes kollade på mig. Hela kroppen blev lugn och en känsla av en varm filt runt mig.

Sen vaknade jag. Inget mer hände eller att jag somnade om.

Helgen är slut

Helgen är slut

Ja en konstig dröm men det har något med mitt mående och allt som händer runt mig.

Vad tror du?

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i ADHD, Autism, Bloggen, Dyslexi, Familj, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, LIFESTYLE, Livsstil, Livstil, NATURE, Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar