Då sitter man här

Då sitter man här

Då sitter man här, helt slut i huvudet efter en vänder hos läkaren.
Att delta på en forskningsstudie är inte bara spännande och roligt utan även otroligt krävande. Började med medicinen idag vilket jag kan säga hade en SJUK konstig effekt haha.

Efter jag hade tagit den fick jag en kort huvudvärk och sen en känsla av att vara hög eller full haha. Men det släppt efter 15 min.

Vad händer nu?

Idag har jag blivit sjukskriven. Från idag till mars.
Min läkare har satt mig som inte återgående på 12 månader då jag verkligen måste försöka hitta en vårdplan som passar mig.

Först jobbade jag i 4 månader sen sjukskriven pga. operation.
Sen kom nära i december pga. förkylning/covid(?) sen i februari kom en sjukskriven från läkaren på Psyk. Den tog slut i augusti och jag började plugga.

Nu är vi 3 månader in i min kurs och jag är sjukskriven på 100% och inte planerad återgång inom 12 månader.
Så ja, hur ska detta gå är jo frågan. Men när det är dags att gå tillbaka om det nu blir det. Då kommer jag ta det vi arbetsförmedlingen för att kunna få rätt stöd och jobb samt underlag.

Men nu ska jag fokusera på att vår privatlivet och den vardagen att gå ihop. Något som kräver mycket nog för mig.

Då sitter man här

Då sitter man här

Lika mycket som jag vill gråta och skrika för hur jag mår. Så vill jag skratta och skutta.
Jag får ofta höra ”Du kan inte må så dåligt” och varje gång skriker jag på insidan ”Öppna för HELVETE ögonen så kanske du ser”

Men jag vet om att mitt liv inte är intressant för någon så länge men inte ska trycka ner mig och klaga på mig.

Men något som jag har märkt och jag kommer ta med mig.
Ingen bryr sig om hur någon annan mår. De få personerna som frågar mig ”hur mår du” och faktiskt menar det. De personerna är värda att ha runt sig. Medan andra personer som bara frågar för att vara trevlig. De personerna bryr sig inte och dem är inte värda att ha runt sig.

Så till dig där ute.
Håll hårt i dem som bryr sig om dig på riktigt. Dem hör av sig utan anledning och finns där när du hör av dig.

Har du folk runt om dig som inte hör av sig till dig eller bara gör det när dem vill något. KLIPP BANDET. Dessa personerna kostar dig energi och du får inget tillbaka tyvärr.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i ADHD, Autism, Bloggen, Dyslexi, Familj, Familjeliv, Foto, Hälsa och träning, LIFESTYLE, Livsstil, Livstil, NPF, Samhälle, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar