November månad

November månad

November månad, kallt och rugget.
Här sitter jag nu och skrivet ytter liggare.
En del kontaktar mig och berättar att dem inte kan komma in och läsa min blogg.

Jag är INTE på nouw och bloggar fast den Loding screen kommer upp. Utan jag har min blogg på WordPress. En portal som jag är mycket nöjd med.

Sjukskriven!

Igår togs beslutet att jag skulle sjukskrivas. Då jag inte klara av det så som det än nu.
Men jag försökte och jag känner att detta är ett bra beslut som vi kom fram till.
Nu ska jag tänka på mig själv samt min familj så klart. Men för att börja må bra så behöver jag få vara lite egotrippad och tänka på mig själv när barnen är på skolan.

Men jag har nära kontakt med min läkare med. Han kommer ringa mig varannan vecka och vi träffas varannan vecka. Inte bara för mitt mående utan för forsknings studien som jag är med i också.

Men att känna så här är jobbigt. Inte nog med min ADHD och autism som ställer till det. Utan min PTSD och även BPD (Borderline) så klart som fasiken räckte inte det. Utan jag har social fobi med. Ja men vad ROLIGT eller VERKLIGEN inte.

Alla säger att allt händer av en anledning. Jag undrar vilken anledning det är denna gången. För det med att utsätta mig för prövning för att se om jag klara av de. Den anledning köper jag tyvärr inte.

November månad

Jag vill bara skrika rakt ut men när jag försöker kommer inte ett ljud ur mig.
Om jag bara kunde få samhället att inse, bara för att man kan klä på sig och gå ut för att göra något. Betyder inte det att man mår bra eller man klara av de krav som sätts på en.

Detta är något som jag kommer höga i min blogg hädan efter.

November månad

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i ADHD, Autism, Bloggen, Dyslexi, Familj, Familjeliv, Hälsa och träning, LIFESTYLE, Livsstil, Livstil, NPF, Samhälle, Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar