Dagens ord: Sorg

Godmorgon underbara läsare.
Hur står de till med er?

Själv är de skit om jag ska vara ärligt. Igår kom allt med ett tåg i hög hastighet.

Min APL tar slut på söndag. Där försvinner den rutinen och strukturen. Skolan fortsätter på distans som är jobbigt för mig.  Då jag behöver strukturen att åka till skolan vara där. Göra min lektion där och sen åka hem.

De är viktigt för mig med rutin och allt de går åt helvete nu

Dagens ord är sorg.

Sorg kan vara allt från att allt detta med Corona men folk är jo ute ändå och sitter tät på spårvagnen. De är sorgligt att folk inte kan ta hänsyn till varandra på samma sätt.

Jag tycker att de är sorgligt att kriminaliteten har ökat och våldsbrott har ökat samt mord och gängbråk. Sån som man trodde skulle bli mindre av men så är de så ikke nej.

Jag tycker de är sorgligt att personer dör av Covid-19. De är hemskt för både personen som fått covid-19 och dom anhöriga. Beklagar sorgen.

Gillar

Kommentarer

Moa Larsson
,
Sorg. Vilket otroligt laddat ord det är ändå. Bara rubriken på ditt inlägg fick hjärtat att snörpa till lite extra. Finns så mycket i mitt liv som förknippats med sorg. Jag håller tummarna för att morgondagens ord är lycka. Kram!
jossan
,
rutiner är bra att ha! Men du kan ju göra dina egna rutiner hemma?
Ja sorg kan man verkligen kalla de
Fröken Rödlök
,
Vad tråkigt att det inte blir som du helst vill. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå.
jessica
,
det löser sig nog ska du se ändå, på ett eller annat sätt <3 till dagens tema skulle jag faktiskt kunna vara med , har en hel del såna foton sen mitt gamla projektarbete i gymnasiet, dock är det stora frågan vart jag spartat dom bilderna någonstans , dock kanske mina bilder är lite för grova/ starka också ja vet inte XD <3
Inne hos Ina
,
Förstår att det är svårt med distans. Kanske kan du försöka skapa egna rutiner som ändå fungerar. Kliva upp, göra allt du skulle gjort innan du åker till skolan och sen ha lektionen på ett ställe utan andra saker som drar uppmärksamhet? Har ni kontakt med läraren eller är det självstudier? Hör också om du kan få komma in för hela eller delar av en dag. Det kanske skolan kan lösa //Gymnasielärare
Evahle - mammalivet och psykisk hälsa
,
Det är tufft med alla problem som finns i samhället nu. Hoppas verkligen att detta med Corona snart är över...
Paulina
,
Jag vet också att jag hade svårt med rutiner när jag hade självstudier. Gjorde mest annat.
Jenny
,
Åh. vet hur det är, jag. är oxå sån som trivs bäst när jag har tydliga rutiner.
Trodde aldrig jag skulle fixa att plugga på distans men jag fick göra tydligt schema till mig själv och sen följa det från punkt till pricka och det gick. faktiskt. det var jobbigt i början men sen kom jag in i det.
Prova lägga upp ett schema kanske?

kram kram
Diana Saelöen
,
usch så tråkigt med APL avslut och distansstudier när man behöver rutiner. JA sorg kan kläs i många dräkter och corona har nog försatt många i sorg på olika sätt. Gängbrottsligheten ökar i takt med att knarket blir dyrare och dyrare när de inte kan resa utomlands och hämta hem det lite billigare...även i de kretsarna handlar det om tillgång och efterfrågan
Amandizan
,
Tyvärr är det tråkigt att vissa problem finns och ökar. Jag hoppas att denna smitta snart är över