En period i livet

En period i livet

Jag hoppas att ni har sovit gott, för det har jag inte gjort.
Vaknade med huvudvärk som sitter över höger öga 🙁 Inget vidare man vad kan jag göra.

Tack underbar fina ni för era kommenterare på gårdagens inlägg. Ser tydligt att det är flera som ogillar onödiga kommenterare. Något som jag verkligen förstår.

Här vaknade jag till -10 och inte konstigt att det är kallt inomhus. Suck vill bara flytta här ifrån NU.
Jag och barnen har börjat sova på filtar. Då för att det inte ska vara så kallt. Jag vaknar inte med värk i kroppen mer. Så ett stort plus med det.

Idag har vi planerat att möblera om. W ska få eget rum mer än vad hon har nu.
E ska få W´s rum för att vi sen ska ta det rummet som E har just nu.

Så barnen ska få mer egna rum och jag ska fixa så jag får mitt sovrum så som jag har tänkt det i huvudet. Även om detta bara är så i några veckor eller någon månad. Så får det vara så där.

Vi har kontakt med en som vill byte vår lägenhet mot en i det området som vi bodde i när jag flyttade upp hit. Så HOPPAS att vi får byta av hyresvärden.

Jag har märkt att dom senaste veckorna har jag börjat tydligt tänka på vad som har för människor runt om mig och vad det är för energier. Detta är något som man kan påverka och det tänker iaf jag göra.

Jag har märkt och detta gäller även mig själv. När man mår dåligt både mentalt och fysiskt då har man som individ tendens att ta åt sig mer negativt än vad man gör när man mår bra.

Där är för att man blir som en magnet. Oavsett om det är medvetet eller inte.
Detta är något som både är medvetet och omedvetet att man göra det. Men varför kan vara omedvetet för en del.

Det är viktigt att man ska försöka så mycket man kan att inte tänka som om allt är emot en.
Jag vet hur det är då jag själv kan göra det många gånger. Men jag får göra som jag göra med mina inlägg. Skriva inlägget lämna det i utkast och sen läsa om det efter en stund. Ibland är det efter 30 min och vissa dagar efter flera timmar.

Detta är för att avskärma mig från vad det är jag skriver/läser för att inte ta allt så personligt.

För det finns inget mer negativt för verken mig eller författaren till texten när man får negativ respons.
Och detta säger jag utifrån både författar synvinkel och från mig som individ.

Ingen mår bra av det och om man vill må bra så måste man lära sig det.

Hur gör du för att avskärma dig när du läser något som du tar åt dig av?
Stannar du upp och tar en paus från texten som du läst eller du agerar på första känsla du får?

Om du kan ge 3 tips till någon annan om detta. Vad skulle dina tips vara?

0 tankar på “En period i livet

 1. Hoppas du får bytet den här gången och att det blir bra för er. Då livet är tufft inser man vilka som står en nära, Ibland kommer det från oväntat håll. Efter sista månaden har det blivit extra tydligt.

 2. Människor man omger sig med är viktiga ibland hittar man energitjuvar. Dom ska man välja bort. Vakna med huvudvärk är ingen bra start på dagen. Hoppas att du kan vila en stund

 3. Jag försöker att inte svara det första jag gör, för även om jag inte kan rå för mina känslor kan jag välja hur jag agerar. Oavsett om det är bakom en skärm eller öga mot öga, tror jag på att försöka bemöta andra med snällhet. Mitt bästa tips är helt enkelt att gå ifrån en stund och fundera på om man verkligen mår bra av att ge igen med samma mynt. Ibland gör man kanske det. Men jag har märkt att det är ganska avväpnande med personer som väljer den snälla vägen.

  Lycka till med inredningen/iordningställandet av barnrummen!

 4. Huvudvärk är vidrigt, brukar också få sånt där. Men har då spänningshuvudvärk samt migrän, något som verkligen är helt hemskt det med. Har du något att ta när du får ont?

 5. Huvudvärk är vidrigt, brukar också få sånt där. Men har då spänningshuvudvärk samt migrän, något som verkligen är helt hemskt det med. Har du något att ta när du får ont?

 6. Huvudvärk är vidrigt, brukar också få sånt där. Men har då spänningshuvudvärk samt migrän, något som verkligen är helt hemskt det med. Har du något att ta när du får ont?

 7. Huvudvärk är vidrigt, brukar också få sånt där. Men har då spänningshuvudvärk samt migrän, något som verkligen är helt hemskt det med. Har du något att ta när du får ont?

 8. Hoppas huvudvärken släppte det – det är ett elände med huvudvärk eller värk över huvud taget.
  Ja du hur gör jag – ibland gillar jag att skapa debatt, det betyder inte att jag hävdar att skribenten har fel och att jag har rätt – men debatter är intressant, tyvärr ser sig många som påhoppade när man vill debattera en åsikt – eller om det är att man är rädd att man inte kan försvara det man skrivit? jag vet inte.
  Jag har lärt mig ganska väl att lista ut vilka man kan debattera med och vilka man inte ska dra in och eftersom det sällan handlar om något livsviktigt så undviker jag i så fall att kommentera och läser något annat. Finns ingen anledning att såra människor eller göra dem obekväma.
  Men om någon kommenterar mina inlägg på ett negativt sätt kan jag lätt gå in i en debatt med den personen – dock med ett öppet sinne att vederbörande kanske har en poäng. Jag antar att jag inte är så känslig av mig när det gäller sånt

 9. Det är svårt det där faktiskt hur man bör göra och inte. Jag tror man får gå på vilken magkänsla man tror och känne. Blir det bättre att jag tar en konfrontation eller ska jag ligga lågt.

 10. Jag sov bra inatt. Drygt att ha huvudvärk när du vaknar. Men skönt att du slipper värken i kroppen ❤️.

  Jag tycker det beror på vad det handlar & om det upprepas. Då kan jag ta åt mig. Men en gång med otrevlig kommentar. Tror inte jag skulle ta åt mig då.

  Kram❣️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: