En sån där dag

En sån där dag

Fredagen är här och tösa har simskola.
Medan hon är och simmar har jag lektion och sen på eftermiddag är det lektion igen.
Idag är det en sån dag som jag känner att det bara är lektion efter lektion. Men ändå skönt då jag kan ta helg sen.

Jag är med i Madeleine´s månads utmaning för Februari

Ljuset är på väg tillbaka, hur märker du av det?

Jag märker det med att halv 8 när vi går till skolan och dagis så är det ljusare. Man kan se den blåa fina himmeln och solen som börjar titta fram.

Har du börjat planera något för sommaren 2021 ännu?

Nej det har jag inte. Jag tycker det är ganska dumt att göra det pga pandemin. Det ända jag gör inför sommaren är att verkligen lägga min tid på studierna och på att söka jobba samt sommar vikariat. Jag hoppas på att vi har kommit här ifrån och att vi får byta till den lägenheten som vi önskar. Så att man kan börja må bra igen.

Idag är det Nutelladagen, äter du Nutella?

Nej, jag äter inte nutella. Det är tok för mycket socker och jag gillar inte smacken. Sen klara inte magen av det. Så allt går i hand med varandra. Så nej inget för mig. Barnen äter det om dom får men inte alls lika mycket nu som innan.

Min bonus dotter fyller 15 år idag så vi ska snart ringa henne.

Bort sätt från det så är det en sån där dubbel studie dag idag. Först medicin 2 lektion och sen svenska.
Där mellan ska jag hinna äta lunch och gå ut med Scooby

0 tankar på “En sån där dag

 1. Jag äter inte heller Nutella, har aldrig riktigt förstått tjusningen med det! Vi har inte heller gjort några planer för sommaren

 2. Jag märker att det blir ljusare genom att det fortfarande är ljust nu när jag skriver den här kommentaren. Kvart i fem liksom. Så underbart. Ljuset gör mig glad. Sommaren är extremt oplanerad. Det enda jag vet är att jag vill ha semester första perioden. Jag äter defintivt inte Nutella. Tycker precis som du att det är för sött och att det äts tillräckligt med socker.

 3. Känns verkligen så skönt nu , och äntligen ser man solen på morgonen.

  Nutella tycker jag dock är gott, men magen säger nej i för stora mängder. Hoppas du får en underbar helg

 4. Låter onekligen som intensivt . Jag äter inte heller Nutella. Är allergisk mot hasselnötter så skulle bara vara dumt .

 5. Låter onekligen som intensivt . Jag äter inte heller Nutella. Är allergisk mot hasselnötter så skulle bara vara dumt .

 6. Låter onekligen som intensivt . Jag äter inte heller Nutella. Är allergisk mot hasselnötter så skulle bara vara dumt .

 7. Låter onekligen som intensivt . Jag äter inte heller Nutella. Är allergisk mot hasselnötter så skulle bara vara dumt .

 8. Ja att ljuset är här både på morgon och eftermiddag gör verkligen skillnad, jag mår inte bra av allt mörker, så ljuset är så välkommet. Svårt att planera men vi skall låna min kusins hus på österlen i alla fall

 9. Åh…jag saknar verkligen att plugga …älskade lektionerna om det var något intressant. JAg gillar nutella men föredrar den norska Nugatti…men det är ignet som äts mer än någon gång om året

 10. Jag har också märkt av det (ljuset) att de är ljust när jag går från jobbet vid 15:30 . Skönt är de att inte de är mörkt när man kommer hem heller

 11. Ja, på morgon är det inte det här mörkret längre. Det är hjärtligt . Igår såg jag både månen på himmelen & att solen gick upp.

  Har hon simskola mitt på dagen??

  Då viste du vad du gjorde igår då .

  Det är jättekul att vara med i maddes bloggutmaning

Kommentera

%d bloggare gillar detta: