38 kommentarer

 1. Jag är med dig där -det är sällan jag använder ordet hatar men gör jag det så är det förtjänt av det. Hoppas det blir en bättre dag idag än igår <3

 2. Jag är med dig där -det är sällan jag använder ordet hatar men gör jag det så är det förtjänt av det. Hoppas det blir en bättre dag idag än igår <3

 3. Hatar folk som tror dom kan bestämma över andra. Hatar att mördare går fria & inte får sitt straff så de kan göra om samma misstag igen.

 4. Hatar folk som tror dom kan bestämma över andra. Hatar att mördare går fria & inte får sitt straff så de kan göra om samma misstag igen.

 5. hänger nog på din utamning idag , har sån ide torka och är så seg idag men detta kan ja nog skriva om så tack för din utamaning detta kan ja nog göra något på <3

 6. hänger nog på din utamning idag , har sån ide torka och är så seg idag men detta kan ja nog skriva om så tack för din utamaning detta kan ja nog göra något på <3

 7. Jag hatar några människor, de har gjort sig förtjänade av det och jag känner rejält hat när jag tänker på dem. Ogillar gör jag väl oftare dock, ogillar skarpt människor som försöker att övertala en att ens åsikt är fel. Jag är sådan som anser att man har rätt att tycka och tänka vad man vill, däremot får man inte agera på sitt tyckande alla gånger. Förstår att du ogillar att inte ha hund samt undrar över varför folk blockar utan anledning.

 8. Jag hatar några människor, de har gjort sig förtjänade av det och jag känner rejält hat när jag tänker på dem. Ogillar gör jag väl oftare dock, ogillar skarpt människor som försöker att övertala en att ens åsikt är fel. Jag är sådan som anser att man har rätt att tycka och tänka vad man vill, däremot får man inte agera på sitt tyckande alla gånger. Förstår att du ogillar att inte ha hund samt undrar över varför folk blockar utan anledning.

 9. Jag hatar Cancer och Corona. Annars försöker jag att inte hata så mycket, men ogillar en hel del saker som spindlar och så där. Hatar att inte alltid kunna finns där för nära eller att inte alltid kunna ta bort det onda för andra.

 10. Jag hatar Cancer och Corona. Annars försöker jag att inte hata så mycket, men ogillar en hel del saker som spindlar och så där. Hatar att inte alltid kunna finns där för nära eller att inte alltid kunna ta bort det onda för andra.

 11. Så intressant utmaning! ☺️ Jag hatar Rasism, islamofobi, ojämnställdhet, mobbning och orättvisor. Använder i princip aldrig ordet hatar men dom sakerna hatar jag verkligen. Önskar så att samhället var uppbyggt på förståelse, kärlek & hjälpsamhet istället för hur det ser ut nu.

 12. Så intressant utmaning! ☺️ Jag hatar Rasism, islamofobi, ojämnställdhet, mobbning och orättvisor. Använder i princip aldrig ordet hatar men dom sakerna hatar jag verkligen. Önskar så att samhället var uppbyggt på förståelse, kärlek & hjälpsamhet istället för hur det ser ut nu.

 13. ja detta med insekter och spindlar är ju ett monment inte alla förstår , men jag håller dock med dig för jag är själv livrädd för spindlar och även en del insekter åh ja skalbaggar också XD

 14. ja detta med insekter och spindlar är ju ett monment inte alla förstår , men jag håller dock med dig för jag är själv livrädd för spindlar och även en del insekter åh ja skalbaggar också XD

 15. Jag är nog en person som har ganska nära till hat, iallafall när personer och människor har förtjänat det. Men jag har också ganska nära till att älska människor som verkligen är genuina, så det går väl hand i hand tänker jag och jämnar ut sig. Någotning som jag verkligen kan skriva under på, men jag skulle vilja ändra från ogilla till hata är det här att vara utan hund.

 16. Jag är nog en person som har ganska nära till hat, iallafall när personer och människor har förtjänat det. Men jag har också ganska nära till att älska människor som verkligen är genuina, så det går väl hand i hand tänker jag och jämnar ut sig. Någotning som jag verkligen kan skriva under på, men jag skulle vilja ändra från ogilla till hata är det här att vara utan hund.

 17. Hat är för mig ett väldigt starkt ord och jag hatar generellt inte. Däremot så blöder mitt hjärta när jag hör om människor som far illa. Allra mest när barn far illa. Något som jag ogillar är sekter. Jag avskyr hur de förvrider människors hjärnor till att göra de mest konstiga grejer.

 18. Hat är för mig ett väldigt starkt ord och jag hatar generellt inte. Däremot så blöder mitt hjärta när jag hör om människor som far illa. Allra mest när barn far illa. Något som jag ogillar är sekter. Jag avskyr hur de förvrider människors hjärnor till att göra de mest konstiga grejer.

 19. Hat är ett ord som jag försöker att undvika och väljer att använda mig utav ogillar eller tycker inte om. Elakheter mot oskyldiga människor är något som får mig att se rött.

 20. Hat är ett ord som jag försöker att undvika och väljer att använda mig utav ogillar eller tycker inte om. Elakheter mot oskyldiga människor är något som får mig att se rött.

 21. Har är ett starkt ord och det är svårt att peka på Hat och sådant försöker man ju så mycket som möjligt tänka bort nu i dessa tider och tänka mer må bra istället

 22. Har är ett starkt ord och det är svårt att peka på Hat och sådant försöker man ju så mycket som möjligt tänka bort nu i dessa tider och tänka mer må bra istället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.