Fredags morgon

Godmorgon denna fina dagen.

Klockan är 10 i 6 och jag sitter här och har hållit på med bloggen liten.
Jag har även kommenterat andra bloggare och kollat kommentarerna och godkänt dom.

Idag vankas jobb och jag är så taggad. Jag är i den andra gruppen som vet inte ens var jag ska vara. Jag ska säga till chefen att jag vill ta steg 3 i delegeringen och att hon ska skriva upp mig för insulinet. Jag vill kunna ha båda delegeringarna så att jag kan täcka upp mer än vanligt vård biträde utan delegering.

Nu ska jag äta frukost och ta på barnen kläder med mera för att lämna dom kl 7 och sen åka till jobbet.

Vad ska du göra idag?
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamillas Kamera
,
Jag är inte alls insatt i vad delegeringen innebär men det är säkert bra eftersom du önskar och vill det. Ha det gott
Mirre - Sweetwords
,
Hoppas att det ska gå bra med delegeringen, inte så insatt i vad det innebär, men håller tummara för dig